Batxillerat en Ciències de la SalutBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Batxillerat en Ciències de la Salut

T’agrada el món de la Salut? Vols aprofundir en la biologia? Fer-ho de forma pràctica? Et proposem un repte real, perquè generis preguntes i donis resposta a les teves inquietuds.

Dins de la modalitat de Batxillerat Científic, a Granés Batxillerat seràs el protagonista de la teva formació. Investigaràs i experimentaràs sobre Ciències de la Salut, en un itinerari adaptat a les teves preferències.
Quines matèries estudiaré?

Cursaràs un conjunt de matèries orientades a treballar les competències pròpies d’aquest batxillerat: les matèries de modalitat, les matèries específiques i el treball de recerca. A més, el currículum de batxillerat consta d’una part obligatòria: les matèries comunes i la matèria comuna d’opció. Mira quines matèries estudiaràs aquí! 👆
Aprenem fent!

Construïm junts el teu coneixement en Ciències de la Salut. Amb l’aprenentatge basat en projectes, assoliràs el teu repte! En aquest batxillerat fem recerca sobre situacions reals perquè puguis aprofundir en allò que t’apassiona. Activa les teves competències,documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts, i aprèn a avaluar el teu treball més enllà de la qualificació.
Què puc estudiar triant aquest batxillerat?

En aquest batxillerat podràs potenciar el teu coneixement sobre les ciències de la salut. Podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Biologia, Ciències Biomèdiques, Farmàcia, Infermeria, Medicina, Nutrició, Odontologia, Psicologia, Veterinària i molt més.

Descobreix molt més amb la nostra entrevista.

Isabel Pérez: “El professional de la infermeria ha de poder oferir la part més emocional, de compartir una vivència, i no només el dolor o la malaltia”

Isabel Pérez, coordinadora d’activitats extra-acadèmiques i de formació en innovació pedagògica a Blanquerna, ens explica el canvi de paradigma en la disciplina d’Infermeria en els darrers anys, el perfil del seu alumnat així com les perspectives de futur d’aquesta professió.[…]

Descobreix els nostres alumnes

Paula Avellaneda: “Trobo a faltar l’ambient de petita família que s’hi respirava a la Granés”

La Paula Avellaneda va estudiar amb nosaltres el Batxillerat Científic i ara està acabant el primer any d’Infermeria a la UB. En aquesta entrevista ens parla de la seva adaptació a l’etapa universitària i també dels aspectes que li agraden més d’aquesta carrera, com ara el contacte tan proper amb el pacient. El que més troba a faltar de la Granés, és, segons diu, el vincle amb els professors.[…]
Quins altres batxillerats puc cursar?

A continuació pots veure els altres itineraris de Batxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

 

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top