Batxillerat en Ciències de la Salut

Batxillerat en Ciències de la Salut:
Investiga i experimenta

Aprenem fent!

En aquest batxillerat indagaràs i experimentaràs al laboratori i potenciaràs el teu coneixement en Ciències de la Salut. Activa les teves competències, documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts i aprèn a avaluar més enllà de la qualificació.

T’apassionen les Ciències de la Salut i vols aprofundir en elles?

Si t’interessa el món de la salut, vols aprofundir en la biologia i fer-ho de forma pràctica, vine a experimentar amb nosaltres!

Helena Conesa
“El que més m’agrada de la professió de metgessa és el fet de ser capaç d’ajudar a la gent”

L’Helena va estudiar amb nosaltres el Batxillerat Científic i ara estudia el Grau de Medicina a la Universitat de Vic. En aquesta entrevista ens parla de la seva adaptació a l’etapa universitària (…) 

Un itinerari adaptat a les teves preferències

Vols saber més?

Potenciaràs el teu coneixement sobre les ciències de la salut_

I podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Biologia, Ciències Biomèdiques, Farmàcia, Infermeria, Medicina, Nutrició, Odontologia, Psicologogia, Veterinària i molts més.

Entrevista a Isabel Pérez, Doctora en Ciències de la Infermeria i coordinadora d’activitats extra-acadèmiques i de formació en innovació pedagògica a Blanquerna

– “El professional de la infermeria ha de poder compartir una vivència, i no només el dolor o la malaltia”

En aquesta entrevista a Isabel Pérez, parlem del grau d’Infermeria, així com de la situació laboral d’aquests professionals, entre altres aspectes.

Tenim altres opcions per a tu_

Noves tecnologies interactives

Empresa i màrqueting

Comunicació i periodisme

Arts escèniques

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.T’esperem!