Batxillerat en Humanitats

Batxillerat en Humanitats:
Descobreix el poder de la comunicació

Com estudiaràs

Dins de la branca d’Arts i Humanitats, t’oferim un batxillerat basat en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. En aquest itinerari en Comunicació i Periodisme guanyaràs competències comunicatives i, per exemple, aprendràs a crear un blog personal. 

Ets una persona crítica i amb capacitat per reflexionar sobre la realitat actual?

Si t’interessen els coneixements del món contemporani i la seva evolució històrica i tens capacitat per explicar i transmetre idees, aquest és el teu batxillerat!

Descobreix els nostres alumnes_

“M’ha agradat molt fer un blog com a projecte, ja que he pogut vincular-lo a temes que m’interessen”

Entrevista a Carolina Garcia, alumna de l’itinerari en Comunicació i Periodisme, i creadora del blog “Peaches crudos”.

Entrevista a Carolina Garcia

Un itinerari

adaptat a les teves inquietuds

[edgtf_button text=”CONEIX LES MATÈRIES” target=”_blank” icon_pack=”” font_weight=”” text_transform=”” color=”#ffffff” background_color=”#5917fc” hover_color=”#ffffff” hover_background_color=”#5917fc” link=”https://www.batxilleratgranes.com/materies”]

Potenciaràs l’observació,
el raonament lògic i l’anàlisi_

I podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Comunicació i Periodisme, Història, Antropologia, Humanitats, Filologies, Traducció i Interpretació, Dret, Educació, Pedagogia, Publicitat i Relacions Públiques, entre molts altres.

Entrevista a Tolo Moya, Director de Comunicació i Màrqueting a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna

– “No pots explicar una història si no tens formació en humanitats”

Tolo Moya ens parla en aquesta entrevista del grau en Comunicació Audiovisual, on cada cop és més important un bon guió.

Tenim altres opcions per a tu_

Noves tecnologies interactives

Ciències de la salut

Empresa i màrqueting

Arts escèniques

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.T’esperem!