Batxillerat en Ciències de la Salut

Batxillerat en Ciències de la Salut:
Investiga i experimenta

Què estudiaràs

Dins de la modalitat de Batxillerat en Ciències de la Salut, a Granés Batxillerat podràs ampliar i aprofundir en el coneixement dels fets biològics més significatius. Treballaràs la citologia, reproducció en els organismes, bioquímica i biotecnologia, microbiologia, ecologia, genètica i evolució, metabolisme i Immunologia. I tot això de forma pràctica, a partir de reptes i de la investigació en el laboratori.

Vols saber-ne més?

A qui es dirigeix

Si t’interessa el món de la salut, vols aprofundir en la biologia i fer-ho de forma pràctica, aquest és el teu batxillerat!

Com estudiaràs

Aprenem fent! A Granés Batxillerat t’oferim uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. En aquest batxillerat indagaràs i experimentaràs al laboratori i potenciaràs el teu coneixement en Ciències de la Salut. Activa les teves competències, documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts i aprèn a avaluar més enllà de la qualificació.

Potenciem el teu talent amb un itinerari adaptat a les teves inquietuds  

Per què aquest itinerari

Amb aquest itinerari potenciaràs el teu coneixement sobre les Ciències de la Salut i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Biologia, Ciències Biomèdiques, Farmàcia, Infermeria, Medicina, Nutrició, Odontologia, Psicologia, Veterinària i molts més.

Orientació professional

Isabel Pérez, Doctora en Ciències de la Infermeria i coordinadora en innovació pedagògica a Blanquerna

El professional de la infermeria ha de poder compartir una vivència, i no només el dolor o la malaltia

En aquesta entrevista parlem del grau d’Infermeria, així com de la situació laboral d’aquests professionals, entre altres aspectes.

Descobreix els nostres alumnes

Helena Conesa

El que més m’agrada de la professió de metgessa és el fet de ser capaç d’ajudar a la gent

L’Helena va estudiar amb nosaltres el Batxillerat Científic i ara estudia el Grau de Medicina a la Universitat de Vic. En aquesta entrevista ens parla de la seva adaptació a l’etapa universitària (…) 

Descobreix el batxillerat en ciències de la salud_

Aprenentatge col·laboratiu al projecte ‘Metabolisme i esport’

Metabolisme i esport és l’Interessant tema que han escollit aquest curs els alumnes de 2n de batxillerat de Ciències de la Salut pel seu projecte de la matèria de Biologia i Salut II. Basat en aprenentatge i avaluació col·laboratius i amb l’objectiu de treballar els continguts d’aquesta matèria juntament amb els de la matèria de… Read More »Aprenentatge col·laboratiu al projecte ‘Metabolisme i esport’

Eugenèsia: Benefici per la humanitat o interès d’uns quants?

Aquesta és la pregunta sobre l'eugenèsia que les alumnes de 1r de batxillerat de l’itinerari de Ciències de la Salut han intentat respondre en el seu últim projecte del curs. La proposta inicial del projecte era trobar un tema relacionat amb la bioètica partint de tècniques d’enginyeria genètica. L’eugenèsia va ser el tema escollit iRead More »Eugenèsia: Benefici per la humanitat o interès d’uns quants?

Biofotos: fotografia i ciència per Sant Jordi

Hem aprofitat la vigília de la Diada de Sant Jordi per resoldre la 2ª edició de Biofotos, el concurs de fotografia de Granés que té per objectiu mostrar, a través d’imatges, el món de la Biologia des de la perspectiva i curiositat dels futurs i futures científiques. Amb motiu de la sortida que van fer,… Read More »Biofotos: fotografia i ciència per Sant Jordi

Tenim altres opcions per a tu_

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos. T’esperem!