Omet al contingut

Batxillerat en Ciències de la Salut

Batxillerat en Ciències de la Salut:
Investiga i experimenta

Què estudiaràs

Dins de la modalitat de Batxillerat en Ciències de la Salut, a Granés Batxillerat podràs ampliar i aprofundir en el coneixement dels fets biològics més significatius. Treballaràs la citologia, reproducció en els organismes, bioquímica i biotecnologia, microbiologia, ecologia, genètica i evolució, metabolisme i Immunologia. I tot això de forma pràctica, a partir de reptes i de la investigació en el laboratori.

Vols saber-ne més?

A qui es dirigeix

Si t’interessa el món de la salut, vols aprofundir en la biologia i fer-ho de forma pràctica, aquest és el teu batxillerat!

Com estudiaràs

Aprenem fent! A Granés Batxillerat t’oferim uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. En aquest batxillerat indagaràs i experimentaràs al laboratori i potenciaràs el teu coneixement en Ciències de la Salut. Activa les teves competències, documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts i aprèn a avaluar més enllà de la qualificació.

Potenciem el teu talent amb un itinerari adaptat a les teves inquietuds  

Per què aquest itinerari

Amb aquest itinerari potenciaràs el teu coneixement sobre les Ciències de la Salut i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Biologia, Ciències Biomèdiques, Farmàcia, Infermeria, Medicina, Nutrició, Odontologia, Psicologia, Veterinària i molts més.

Orientació professional

Isabel Pérez, Doctora en Ciències de la Infermeria i coordinadora en innovació pedagògica a Blanquerna

El professional de la infermeria ha de poder compartir una vivència, i no només el dolor o la malaltia

En aquesta entrevista parlem del grau d’Infermeria, així com de la situació laboral d’aquests professionals, entre altres aspectes.

Descobreix els nostres alumnes

Helena Conesa

El que més m’agrada de la professió de metgessa és el fet de ser capaç d’ajudar a la gent

L’Helena va estudiar amb nosaltres el Batxillerat Científic i ara estudia el Grau de Medicina a la Universitat de Vic. En aquesta entrevista ens parla de la seva adaptació a l’etapa universitària (…) 

Descobreix el batxillerat en ciències de la salut_

Finalitza el projecte ‘Sense blau no hi ha verd’

Fa unes setmanes, van aparèixer penjades a les parets de l’escola unes imatges, gràfics, notícies, totes elles reveladores, sobre la situació dels oceans i mars al nostre planeta. Es tracta de l’última acció del projecte Sense blau, no hi ha verd desenvolupat pels alumnes de 2n de batxillerat de l’itinerari de Ciències de la Salut… Llegiu més »Finalitza el projecte ‘Sense blau no hi ha verd’

Guanyadors de Biofotos

Ja sabem els guanyadors de la III edició de Biofotos, el concurs de fotografia sobre Biologia que es va celebrar per tercer any consecutiu a la Granés durant la setmana de Sant Jordi. Com ja sabeu es tracta d’un concurs en el qual participen els alumnes de 1r i 2n de Ciències de la Salut… Llegiu més »Guanyadors de Biofotos

Fira Recerca en Directe

Divendres passat els alumnes de primer de batxillerat científic, van fer una sortida a la Fira Recerca en Directe, un tastet de projectes de recerca que estan en curs sobre diferents disciplines, on es presentava l’oportunitat als alumnes de parlar, cara a cara, amb el personal investigador, així com de realitzar experiments amb la instrumentació… Llegiu més »Fira Recerca en Directe

Tenim altres opcions per a tu_

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.

També pots trucar-nos al nostre telèfon de contacte: 93 215 54 41

T’esperem!

    Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024