Skip to content

Batxillerat en Ciències de la Salut

Batxillerat en Ciències de la Salut:
Investiga i experimenta

Què estudiaràs

Dins de la modalitat de Batxillerat en Ciències de la Salut, a Granés Batxillerat podràs ampliar i aprofundir en el coneixement dels fets biològics més significatius. Treballaràs la citologia, reproducció en els organismes, bioquímica i biotecnologia, microbiologia, ecologia, genètica i evolució, metabolisme i Immunologia. I tot això de forma pràctica, a partir de reptes i de la investigació en el laboratori.

Vols saber-ne més?

A qui es dirigeix

Si t’interessa el món de la salut, vols aprofundir en la biologia i fer-ho de forma pràctica, aquest és el teu batxillerat!

Com estudiaràs

Aprenem fent! A Granés Batxillerat t’oferim uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. En aquest batxillerat indagaràs i experimentaràs al laboratori i potenciaràs el teu coneixement en Ciències de la Salut. Activa les teves competències, documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts i aprèn a avaluar més enllà de la qualificació.

Potenciem el teu talent amb un itinerari adaptat a les teves inquietuds  

Per què aquest itinerari

Amb aquest itinerari potenciaràs el teu coneixement sobre les Ciències de la Salut i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Biologia, Ciències Biomèdiques, Farmàcia, Infermeria, Medicina, Nutrició, Odontologia, Psicologia, Veterinària i molts més.

Orientació professional

Isabel Pérez, Doctora en Ciències de la Infermeria i coordinadora en innovació pedagògica a Blanquerna

El professional de la infermeria ha de poder compartir una vivència, i no només el dolor o la malaltia

En aquesta entrevista parlem del grau d’Infermeria, així com de la situació laboral d’aquests professionals, entre altres aspectes.

Descobreix els nostres alumnes

Helena Conesa

El que més m’agrada de la professió de metgessa és el fet de ser capaç d’ajudar a la gent

L’Helena va estudiar amb nosaltres el Batxillerat Científic i ara estudia el Grau de Medicina a la Universitat de Vic. En aquesta entrevista ens parla de la seva adaptació a l’etapa universitària (…) 

Descobreix el batxillerat en ciències de la salut_

Sense blau, no hi ha verd

Divendres passat, els alumnes de segon de l’itinerari de Ciències de la Salut van fer una sortida en el marc del projecte Sense blau, no hi ha verd, de la matèria de Biologia i Salut II. La sortida va començar a l’estació de metro de Ciutadella-Vila Olímpica iniciant una ruta científica pels principals edificis de… Read More »Sense blau, no hi ha verd

Investiga la vacuna del VIH

Els alumnes de segon de batxillerat científic han realitzat un taller d’investigació de la vacuna del VIH a les instal·lacions de Cosmocaixa en el marc dels continguts de la matèria Biologia II sobre immunologia. Durant la sessió els alumnes han tingut l’oportunitat de reproduir part de la investigació que es porta a terme als laboratoris… Read More »Investiga la vacuna del VIH

Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència

Gran feina de recerca i documentació dels grups de primer i segon de l’itinerari de Ciències de la Salut plasmada en dues exposicions paral·leles que visibilitzen els referents femenins i commemoren el Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència. Els alumnes de 1r han realitzat una activitat relacionada amb dones científiquesRead More »Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència

Tenim altres opcions per a tu_

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.

També pots trucar-nos al nostre telèfon de contacte: 93 215 54 41

T’esperem!

    Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Aula Oberta de Monòlegs