Batxillerat en Ciències Socials

Ets una persona capaç de generar idees i solucions innovadores en un context en constant canvi? T’interessa la realitat econòmica i empresarial del món que t’envolta? Vols conèixer la seva dimensió social i política? Vine i estudia amb nosaltres aquest batxillerat!

Dins de la modalitat de Batxillerat en Ciències Social, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències en visió de negoci, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Empresa i Màrqueting.
El cas pràctic

Taller d’emprenedoria a la classe de Crea una empresa

Estudiant aquest batxillerat adquiriràs competències en emprenedoria i, per exemple, aprendràs el model de negoci Canvas. Amb aquest taller es pretenia traslladar a alumnes la importància del desenvolupament d’una actitud emprenedora, com competència fonamental del perfil professional del segle XXI. L’activitat, que es va centrar principalment en el model business Canvas, va permetre als alumnes viure una experiència pràctica i reflexionar i estar més preparats per les seves futures etapes a la universitat i en la vida laboral. […]

Orientació Universitària

Joan Martí: “”El departament de Màrqueting ha adquirit una importància cabdal dins de l’empresa”

En aquesta entrevista a Joan Martí, responsable d’admissions a EAE Business School, parlem del Grau en Administració i Direcció d’Empreses, així com la importància del Màrqueting avui dia a totes les empreses. […]

Descobreix els nostres alumnes

Les nostres alumnes, a la final catalana del Desafío Junior Empresarial

L’equip format per les alumnes de segon de batxillerat Jiahui Guo, Jessica López, Ana Bravo, Alba Mª Perea i Júlia Fàbregues han aconseguit arribar a la final catalana del Desafío Junior Empresarial d’ESIC. Elles formen un dels 6 equips de batxillerat que han aconseguit arribar a la recta final del concurs a Catalunya, on s’han presentat un total de 320 grups de batxillerat. […]

Què puc estudiar triant aquest itinerari?

En aquest batxillerat potenciaràs la comunicació i relació amb les persones, la memòria, l’observació, la capacitat de comprensió i expressió així com la interacció amb el món físic. A més, podràs accedir, entre altres, a estudis superiors relacionats amb l’Economia, l’Empresa i el Màrqueting, el Dret, les Ciències Polítiques i la Jústicia, la Criminologia, els Negocis Internacionals i el Turisme, la Sociologia o la Pedagogia.

Essència Granés

Els valors principals que aportem com a escola i que ens permeten obtenir una satisfacció molt alta entre els nostres alumnes són els següents.

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaria
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Consulta els resultats

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top