Batxillerat en Ciències Socials

Ets una persona capaç de generar idees i solucions innovadores en un context en constant canvi? T’interessa la realitat econòmica i empresarial del món que t’envolta? Vols conèixer la seva dimensió social i política? Vine i estudia amb nosaltres aquest batxillerat!

Dins de la modalitat de Batxillerat en Ciències Social, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències en visió de negoci, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Empresa i Màrqueting.
Experiències #joemquedoacasa
    

 

#Ganandoalvirus: Manel Fuentes entrevista al nostre director Xavier Jové

El periodista ha parlat amb el nostre director Xavier Jové dins dels directes que realitza cada matí al seu canal d’Instagram amb l’etiqueta #ganandoalvirus. Fuentes ha volgut conèixer el treball que està fent Granés Batxillerat per seguir acompanyant als alumnes en la seva formació durant el temps de confinament. […]
Quines matèries estudiaré?    

En aquest batxillerat potenciaràs la comunicació i relació amb les persones, la memòria, l’observació, la capacitat de comprensió i expressió així com la interacció amb el món físic. A més, podràs accedir, entre altres, a estudis superiors relacionats amb l’Economia, l’Empresa i el Màrqueting, el Dret, les Ciències Polítiques i la Jústicia, la Criminologia, els Negocis Internacionals i el Turisme, la Sociologia o la Pedagogia.
A més, el currículum de batxillerat consta d’una part obligatòria: les matèries comunes i la matèria comuna d’opció. Mira quines matèries estudiaràs aquí! 👆
Aprenem fent!
    

 

Defensa final dels projectes de “Crea una empresa”

Des de la presentació de les seves idees de negoci, han sigut molts mesos de treball i aprenentatge per als nostres alumnes de la matèria “Crea una empresa” de primer de Batxillerat. Ara han defensat els seus projectes davant del professorat[…]
Orientació Universitària
    

 

“Qualsevol professional de l’àmbit de l’empresa o els negocis ha de dominar l’àrea del Màrqueting, la Publicitat i les Relacions Públiques”

En aquesta entrevista a Mertxe Canal, coordinadora de graus a ESERP, parlem sobre com ha evolucionat el sector de l’empresa en els últims anys i sobre el Doble Grau en Negocis Internacionals i Publicitat, Màrqueting i Relacions Públiques. […]
Quins altres batxillerats puc cursar?    

A continuació pots veure els altres itineraris de Batxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés    

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:    

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació    

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies
    

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

 

 

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top