Batxillerat Arts Escèniques

EL NOSTRE BATXILLERAT

Amb l’experiència del Tricicle i Dagoll Dagom, l’alumne tindrà accés directe al departament de càsting d’Eòlia, rebent així totes les convocatòries d’audicions en les que compleixi el perfil buscat.

Granés Batxillerat suma esforços amb Eòlia (Escola Superior d’Art Dramàtic), per oferir-te el millor Batxillerat d’Arts Escèniques de tot Barcelona.

El Batxillerat d’Arts Escèniques que s’imparteix a Granés Batxillerat vol ser una garantia d’èxit pels nostres alumnes.

Ambdós centres han creat sinergies amb l’objectiu d’aconseguir una més bona i específica preparació d’aquells alumnes que desitgin encaminar el seu futur cap el món de les arts escèniques i potenciar les seves competències en comunicació i expressió.

granes+eolia

Per què cursar aquesta modalitat amb Granés Batxillerat i Eòlia?

Fruit d’aquesta col·laboració de les dues escoles, podràs gaudir, entre d’altres, dels següents avantatges:

  • Un equip de professors que són, alhora, professionals en actiu.
  • Eòlia és l’únic centre privat a Catalunya que està autoritzat per impartir estudis superiors d’Art Dramàtic, i que són una porta d’accés als Estudis Superiors d’Art Dramàtic, amb titulació oficial i reconeguda.
  • La connexió de l’alumnat amb el món professional.
  • Una metodologia d’estudi que ha ajudat a milers d’estudiants a superar el Batxillerat amb èxit: 8 avaluacions, tutories individualitzades i grups reduïts.
  • La proximitat i l’acompanyament personalitzat (alumnes amb nom i cognoms).
  • Màxima fluïdesa en la comunicació entre pares, alumnes i escola.

 

Què puc estudiar triant aquesta modalitat?

Podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Arts Escèniques, la Dansa i la Música, l’Art Dramàtic en totes i cadascuna de les seves vessants: formació d’actors, direcció d’escena, escriptura dramàtica, guió televisió i cinematogràfic, … I també, gràcies a les competències en comunicació i expressió adquirides al llarg d’aquest Batxillerat, tindràs l’opció de contemplar altres camins tals com el de la comunicació, la publicitat, la pedagogia, multimèdia, …

Top