Batxillerat en Arts i Humanitats - Batxillerat Granés - Escola especialitzada en BatxilleratBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Batxillerat en Arts i Humanitats

Ets una persona crítica i amb capacitat per reflexionar sobre la realitat actual? T’interessen els coneixements del món contemporani i la seva evolució històrica? Si tens capacitat per explicar i transmetre idees, aquest és el teu batxillerat!

Dins de la branca d’Arts i Humanitats, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències comunicatives, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Comunicació i Periodisme.
El cas pràctic

Estudiant aquest batxillerat adquiriràs competències comunicatives. En aquesta classe de Professional English, per exemple, els alumnes es van convertir en manifestants en contra de les armes i a favor de la defensa dels drets humans.

Orientació Universitària

Enric Ordeix: “Les relacions públiques han salvat el periodisme”

Enric Ordeix, periodista i professor a Blanquerna, ens parla en aquesta entrevista del nou rol del periodista com a persona mediadora d’interessos i de la comunicació avui en dia, que demana nous i diversos canals. […]

Descobreix els nostres alumnes

Lluc Vila, descobrint el camí de la publicitat

En Lluc ho tenia ben clar: després de finalitzar el batxillerat volia començar a estudiar Publicitat a Blanquerna, a la Universitat Ramon Llull. I així ho està fent ara! El seu pas per Granés Batxillerat va ser breu – ja que es va incorporar a segon-, però molt intens. […]

Què puc estudiar triant aquest itinerari?

En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, el raonament lògic, l’anàlisi… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb la Comunicació i Periodisme, Història, Antropologia, Humanitats, Filologies, Traducció i Interpretació, Dret, Educació, Pedagogia, Publicitat i Relacions Públiques entre molts altres.

Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Consulta els resultats

Top