7 raons per escollir el nostre Batxillerat Tecnològic si t’agraden els videojocs

Si estàs llegint aquest post segurament és perquè t’interessen els videojocs i estàs buscant un batxillerat que s’adapti a les teves inquietuds.

A Granés el trobaràs i aquí t’expliquem els 7 motius pels quals has d’escollir el nostre Batxillerat Tecnològic:

1. Perquè és una indústria en creixement i amb sortides

Fa uns anys que l’oci electrònic ha deixat de ser una mera afició a una industria que mobilitza milions d’aficionats i professionals, que a més, en 2019, va tenir una facturació a l’estat espanyol de 1.479 milions d’euros. D’aquestes xifres Catalunya suposa el 92% de l’activitat amb el 53% de les vendes i el 28% de les companyies. En total, unes 160 empreses que facturen més de 420 milions d’euros (font Infcomcat 2021).

2. Perquè a Granés oferim formació específica en perfil de Tecnologies

El nostre Batxillerat Tecnològic, et permetrà tenir una base ampla de coneixements i especialització en desenvolupament de videojocs.

3. Perquè col·laborem amb ENTI-UB

Granés Batxillerat col·labora amb la prestigiosa ENTI-UB per oferir-te el primer batxillerat especialitzat en Noves Tecnologies Interactives de Catalunya amb connexió directa amb la Universitat així com amb un equip de professors que són, a la vegada, professionals en actiu de la indústria dels videojocs

4, Perquè la nostra metodologia està basada en ‘learn by doing’

Amb aquest itinerari potenciaràs l’observació, el raonament lògic i l’esperit innovador. La nostra metodologia està basada en l’aprenentatge experiencial i el treball a classe amb l’acompanyament dels professors.

5. Perquè tindràs l’oportunitat de crear jocs originals dissenyats per tu

Aprendràs a programar motors gràfics professionals com Unity 3D o Unreal Engine 5. Podràs dissenyar el teu propi videojoc!!

6. Perquè, a més, participaràs en tot el procés creatiu

Des de la ideació, prototipatge, revisió i finalització de tot el procés de disseny de videojocs, prenent les teves decisions i sempre assessorat pel professorat.

7. I perquè tindràs contacte amb les tecnologies de desenvolupament utilitzades actualment al mercat

Podràs introduir-te en la teoria del Game Design i els vincles amb la psicologia moderna aplicant eines professionals per dissenyar interfícies i mecàniques de joc usables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.