Batxillerats Granés, descobreix-los!

Perquè tu vas donant forma al teu camí professional, a Granés Batxillerat podràs triar la modalitat de batxillerat que més encaixa amb les teves preferències, inclosa la del batxillerat en Arts Escèniques, música i dansa. Tria el teu batxillerat!

 

 

Itinerari en Noves Tecnologies Interactives
Ets una persona creativa i apassionada de les tecnologies? T’agraden els videojocs? T’interessa comprendre el funcionament dels enginys i els equipaments tecnològics? Si tens debilitat per l’experimentació i el raonament lògic, aquest és el teu batxillerat!

Itinerari en Ciències de la Salut

Descobreix la realitat i el mètode de treball i recerca científic aplicat en les ciències bàsiques i les ciències de la salut. Dins de la modalitat de Batxillerat Científic, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències en indagació i experimentació, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Ciències de la Salut.

Itinerari en Empresa i Màrqueting

Ets una persona capaç de generar idees i solucions innovadores en un context en constant canvi? T’interessa la realitat econòmica i empresarial del món que t’envolta? Vols conèixer la seva dimensió social i política? Vine i estudia amb nosaltres aquest batxillerat!

Itinerari en Comunicació i Periodisme

Dins de la branca d’Arts i Humanitats, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències comunicatives, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en Comunicació i Periodisme.

Itinerari en Arts Escèniques
Potencia les teves competències en comunicació i expressió i encamina el teu futur cap el món de les arts escèniques, la música i la dansa.

Sol·licita informació

Si necessites més informació o vols que contactem amb tu per a oferir-te una sessió personalitzada, completa les dades d’aquest formulari:

    Gent Granés

    Després de més 65 anys formant alumnes a la nostra escola tenim el privilegi d’haver compartit aquest viatge amb grans persones. Aquest diari és un recull d’experiències personals i professionals d’alumnes, antics alumnes, professors i tot l’equip que forma part de la Granés.

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.