Skip to content

Bones vacances!

Bones Vacances

Avui ha començat el curs d’estiu de Granés Batxillerat, però ja sou moltes les famílies que us trobeu gaudint de les vacances i no volíem deixar de desitjar-vos que passeu un molt bon estiu.

Ha sigut un curs on la pandèmia encara no ens ha permès recuperar la normalitat al cent per cent, però en el que hem gaudit de l’ensenyament presencial des de l’inici. Hem continuat aprenent, juntament amb els nostres alumnes, dels reptes que ens ha plantejat aquesta situació i hem seguit treballant amb la mateixa il·lusió i entusiasme de sempre.

D’altra banda, tot i que la majoria d’activitats i sessions emmarcades dins dels projectes s’han realitzat de forma virtual, també volem agrair a totes les institucions, centres universitaris i docents que han col·laborat amb nosaltres en aquest curs tan especial. Totes elles, sens dubte, han tingut un gran valor en la formació dels nostres alumnes.

I, per descomptat, volíem agrair-vos a vosaltres, les famílies, per la confiança dipositada en el nostre centre i per tot el vostre suport. Esperem que el curs vinent puguem recuperar del tot aquesta normalitat tan desitjada.

Bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentació de videojocs de 1r