Omet al contingut

Debut dels alumnes del batxillerat Musical

Fa uns dies, els alumnes del batxillerat Musical, van debutar en directe a l’October Jam organitzada pel Centre Superior de Música Jam Session.

Com sabeu aquest batxillerat eminentment pràctic és dirigit a alumnes que fa uns anys que reben formació musical, que volen especialitzar-se en músiques urbanes i noves tendències i orientar la seva carrera professional cap a la interpretació i producció musical.

En aquest sentit, i en el marc de la matèria de Conjunt Instrumental (combo), els alumnes van tenir l’oportunitat de tocar en directe dos temes que han estat treballant a classe durant les últimes setmanes.

Hem volgut parlar amb l’Alejandro, bateria que va actuar al segon combo, per tal de poder conèixer les seves impressions d’aquesta primera experiència tocant junts i ens ha explicat: “La veritat és que feia molt que no trepitjava un escenari. Aquesta tornada ha sigut molt bona, va haver-hi un molt bon ambient i jo crec que es va gaudir molt, tant des de dins com des de fora. Penso que tota la gent de Jam Session està fent un treball de 10 i espero superar les expectatives amb un pròxim concert.”

Us deixem algunes imatges de les actuacions.

Enhorabona a tot el grup perquè ho vàreu fer molt bé i ens veu fer gaudir moltíssim!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Taller de curtmetratges