Skip to content

“Carmina Burana”, La Fura dels Baus en estat pur

Carmina Burana, La Fura dels Baus

Estem a divendres, i el nostre blog torna a omplir-se de cultura amb la recomanació de l’espectacle Carmina Burana, de La Fura dels Baus, que arriba aquest cap de setmana al Teatre Tívoli de Barcelona amb només cinc funcions, del 10 al 13 de març. La reinterpretació d’aquesta òpera de Carl Orff, dirigida per Carlus Padrissa, no deixarà indiferent als seguidors d’aquesta companyia, que podran reconèixer el seu llenguatge i estètica en un espectacle de trepidant ritme i visió futurista.

Carmina Burano, La Fura dels Baus

L’escenari del Teatre Tívoli acollirà una adaptació en petit format d’aquesta interpretació de La Fura dels Baus, que en la seva versió original compta amb gairebé 70 artistes, entre músics, ballarins i cantants. Un gran cilindre embolcalla l’orquesta i serveix per projectar sobre ell imatges de tot tipus amb un efecte molt impactant. Un espectacle musical i audiovisual que vol apel·lar a tots els sentits. Al fons de l’obra, segons diuen els seus directors, hi ha la lluita de l’ésser humà per tirar endavant, per fer-nos més forts i que la vida funcioni.

Carmina Burano, La Fura dels Baus

L’espectacle, que ha passat prèviament per diverses ciutats d’Europa, Àsia i Sud-amèrica, ja l’han vist prop de 130.000 espectadors. Te’l perdràs?

Carmina Burana, La Fura dels Baus

Fotografies: La Fura dels Baus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentació de videojocs de 1r