Estrena de Fedra

Fedra

Els passats dies 20, 21 i 22 d’abril, coincidint amb la setmana de la diada de Sant Jordi, els alumnes de 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques van estrenar Fedra, enamorada de la moda juvenil al Teatre Eòlia. Dues sessions de cada grup on es va veure el treball, l’esforç i, sobretot, la il·lusió que han posat en aquesta obra aquestes joves promeses.

Sota la direcció dels seus professors David Marín, Irene Hernández i Mireia Gubianas, els alumnes interpreten, canten i ballen en una adaptació del text “Banal Sessions of Fedra” de Pau Miró realitzada pels mateixos professors.

Es tracta d’una versió molt lliure de la tragèdia clàssica d’Eurípides, ambientada en la Barcelona dels anys 80 i amb música de la “movida madrilenya”, on el motor de l’acció el mouen les velles passions humanes.

L’ amor, el desig, l’obsessió, l’abandonament, el desamor i, sobretot, la solitud, ens mostren un joc d’encreuaments entre els personatges i les seves tragèdies. Un teixit d’emocions i de misèries a través de les diferents cares d’una mateixa moneda. Els fils, però, continuaran sent els fils, com Fedra, continuarà sent Fedra.

Un espectacle de final de curs pels nostres alumnes, que a més hem presentat als “Premios Buero” que de la Fundació Coca-Cola i que podreu veure ben aviat al nostre canal de YouTube.

Aquí us deixem un recull d’imatges de les actuacions.

Enhorabona a tots i totes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.