Omet al contingut

Èxit de la recaptació per a La Marató de TV3

Un any més, les activitats organitzades per a la recollida de donatius per a La Marató de TV3 ha estat tot un èxit, gràcies a la participació de tota la comunitat educativa. En total, la contribució de Granés Batxillerat a La Marató va sumar un total  de 761,88 €.

ELS PATIS SOLIDARIS DE LA GRANÉS

Des de fa ja alguns anys, a Granés Batxillerat duem a terme aquesta iniciativa que compren diferents activitats durant l’estona de pati, des de les 11:00 a 11:30 hores, on participen els alumnes. L’objectiu d’aquestes és recollir diners per a La Marató de TV3, que en aquesta ocasió s’ha centrat en la investigació de les malalties de salut mental.

Aquest any, les diferents activitats que s’han realitzat han sigut:

  • Cantata al carrer: els alumnes de la modalitat d’Arts Escèniques del centre van realitzar una cantata a Rambla de Catalunya, davant del passatge, amb un repertori format principalment per cançons nadalenques. A continuació podeu veure alguns dels instants de l’actuació.
  • Competició de videojocs: els alumnes van poder posar a prova els seus reflexos a l’hora d’esquivar els obstacles i no caure per la passarel·la a Two Ball 3D, un joc en línia de carreres.
  • Esmorzar Solidari: el nostre tradicional esmorzar es va realitzar el passat dimecres i va comptar, un any més, amb un èxit de participació. Durant la jornada, es van vendre a un preu solidari d’1 euro productes casolans elaborats pels nostres alumnes. Des de pastissos dolços, amb gran protagonisme de la xocolata a brownies o creps, per exemple, fins a truites de patates, originals cupcakes o galetes nadalenques, vam poder assaborir una gran varietat de productes.

Premi al millor esmorzar

Durant l’esmorzar, i com sol ser habitual en aquesta jornada, es va organitzar un concurs per triar la millor creació culinària. L’esmorzar més votat pels companys va ser premiat amb un obsequi d’allò més dolç. Ben aviat donarem a conèixer a les nostres xarxes socials el nom del guanyador.

Cartell de l’Esmorzar Solidari 2021

TORNEJOS ESPORTIUS SOLIDARIS

En el marc d’aquestes jornades de solidaritat també s’ha celebrat al centre dos tornejos esportius solidaris. El passat divendres 10 de desembre el pati de l’escola va acollir un torneig de bàsquet. En equips de 3×3 els nostres alumnes es van disputar la victòria sobre la pista.

Al final, la victòria va ser per l’equip format per: Gerard Piqué, Arnau Rosell i Dylan Griggs. Moltes felicitats!

També el passat divendres va tenir lloc al centre un torneig de tenis taula que va comptar amb la participació d’un bon nombre d’alumnes i professors.

CAMPANYA “1 ORIGAMI, 1 EURO” 

Per últim, i gràcies a la participació del nostre centre en aquesta campanya de la Fundación MGC, hem elaborat 166 grues de paper, que han contribuït a la donació que fa aquesta entitat a La Marató de TV3.

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024