Omet al contingut

FAQs de les PAU 2022

PAU 2022

Els alumnes de 2n de batxillerat ja estan preparant les Proves d’Accés a la Universitat. Per tal de resoldre els dubtes que puguin sorgir en relació amb dates, terminis, documentació i mesures, aquí us deixem un recull de preguntes freqüents.

Quan finalitza el termini per fer la matrícula de les PAU?

Recordeu que el termini per fer la matrícula de la convocatòria ordinària de la prova finalitza el dia 31 de maig i és condició indispensable haver realitzat el pagament i estar en possessió del justificant que ho acrediti.

Els estudiants que facin la prova a la convocatòria extraordinària de setembre, haureu de consultar els terminis de matriculació a AccesNet.

Quines són les dates i horaris PAU 2022?

Des de Canal Universitats ja han informat de les dates i horaris definitius de la convocatòria ordinària i del tribunal ordinari específic TOE (dislèxia, TDA, TDAH i altres trastorns de l’aprenentatge) de les Proves d’Accés a la Universitat 2022 que enguany tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juny.

Consulta aquí el detall de l’horari

Estigueu atents perquè el tribunal i lloc d’examen es publicarà el pròxim dia 10 de juny.

Quina documentació hauré de portar als exàmens?

Heu de portar el DNI o un altre document acreditatiu oficial que estigui vigent (no caducat) i el comprovant de pagament de la matrícula.

Com es desenvolupen els exàmens?

La durada dels exàmens de cada matèria és d’una hora i mitja. En cas d’examinar-te de matèries coincidents (en una mateixa franja horària) realitzaràs la prova de manera continuada sense sortir de l’aula. Si només t’examines de matèries de la fase específica, has de presentar-te per a la comprovació de dades 30 minuts abans de la primera prova.

I si tinc alguna incidència durant la realització de les proves?

Cada centre té assignat un vocal, professor de l’escola, que serà el vostre referent durant aquests dies per resoldre dubtes o qualsevol incidència que podeu tenir.

Hi haurà mesures COVID?

Aquesta convocatòria de 2022 es tornarà a fer en tres dies, però mantindrà les mateixes mesures COVID que en els exàmens de 2020 i 2021. S’haurà de portar la mascareta posada en tot moment i es mantindrà la distància de seguretat entre l’alumnat.

Quan es podran consultar les notes?

Les notes de les PAU 2022 es podran consultar a AccesNet el 29 de juny, en el cas de la convocatòria ordinària. Des d’aquest moment ja es podrà demanar la revisió de les proves al tribunal. Aquest procés de revisió finalitzarà l’1 de juliol i el mateix dia ja se sabran els resultats finals dels exàmens 2022.

Foto de Yustinus Tjiuwanda en Unsplash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Taller de curtmetratges