Skip to content

Gimcanes urbanes per a la sortida de convivència 2022

Hem començat el curs amb molta energia!! Dues gimcanes urbanes simultànies van ser les activitats d’aquest any organitzades per a la sortida de convivència d’inici de curs.

L’objectiu d’aquesta sortida és fomentar la cohesió entre els alumnes, afavorir les habilitats socials, fer que els nous alumnes es coneguin, gaudint d’una activitat lúdica i a l’aire lliure.

En aquesta ocasió els alumnes de 1r de batxillerat van fer una gimcana al Parc de la Ciutadella. Organitzats en grups van haver de fer un divertit rally fotogràfic combinat amb proves de coordinació i cohesió de grup que els permetien guanyar monedes i fins i tot treure-les als altres grups. El grup “NO” tot integrat per noies, es van edur el premi amb 28 monedes d’or!

Mentrestant, els alumnes de 2n de batxillerat van gaudir d’una gimcana urbana pel centre de Barcelona. Aquesta “Missió Barcino” va començar a la Plaça Catalunya, on es van distribuir els diferents equips, cadascun d’ells acompanyats d’un monitor de l’empresa organitzadora OKTeam. Durant la gimcana, els alumnes van haver de resoldre un seguit de reptes per aconseguir guanyar monedes i arribar primers al punt de trobada.

En aquest cas, l’equip guanyador va ser el “SIIII” de color fucsia.

Una curiosa i extranya coincidència en els noms dels guanyadors com a tancament d’una jornada diferent i molt divertida.

Us deixem aquí un recull de fotografíes dels millors moments de la jornada.

Seguiu-nos a les nostres xarxes i no us perdeu el vídeo resum de la jornada que hem compartit!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentem la web ‘Metabolisme i Esport’