Emoció i riures a la Graduació 2021-22

Graduació 2021-22

Ahir va ser un dia molt especial pels alumnes de segon de batxillerat i per tot l’equip de l’escola. Després de dos anys, vam poder celebrar plegats, la graduació com a cloenda del curs 2021-2022.

Un acte molt emotiu en el que els alumnes, vestits per l’ocasió, van ser els protagonistes i en el que vam poder, per fi, veure els seus somriures sense mascareta.

Ha estat un curs complicat, en el que hem arrossegat les conseqüències de la pandèmia, però que alhora els ha reforçat les ganes de gaudir i per això l’ambient ahir va ser realment especial.

Els discursos del director de la nostra escola, Xavier Jové, així com dels tutors de segon, Gabriel Chacón, Jordi Sempere, Xavier Sebastià i Rosa Mª Auladell, van estar plens d’emotivitat, d’agraïment i de bons desitjos cap a la nova etapa que iniciaran a partir d’ara.

Gabriel Chacón
Jordi Sempere
Rosa Mª Auladell
Xavier Sebastià

També els delegats i delegades, cadascú al seu estil, van dedicar unes paraules als seus companys de classe i professors durant aquests dos anys. Amb agraïments, emoció, riures i una mica de performance també!

Natàlia i Martí
Andreu i Joel
Emili i Dani
Aday i Emma

Durant l’acte, els alumnes, un a un, van pujar a l’escenari per recollir les orles. I també vam poder gaudir de les actuacions espontànies i divertides dels alumnes d’Arts Escèniques que van aconseguir fer ballar i cantar a tots els assistents.

Moltes gràcies a tots per la vostra alegria, esperem que hàgiu gaudit de la vostra estada a Granés Batxillerat. Us trobarem a faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.