Granés al Telenotícies de TV3

  • Premsa
Marc Salvador

Les imatges del treball de recerca del nostre alumne Marc Salvador de 2n de batxillerat tutoritzat pel professor Dani Jané, han servit de documentació pel reportatge “La Barcelona que mai va ser” del Telenotícies vespre de Tv3, el passat diumenge 5 de juny.

El reportatge fa un recorregut des del s. XIX fins a l’actualitat, dels projectes arquitectònics, alguns fantasiosos d’altres que van estar a punt de dur-se a terme, que podrien haver canviat l’skyline de la ciutat.

Modelat en 3D del gratacel de Bosch Aymerich per a la plaça Catalunya (Marc Salvador. Granés Batxillerat)

Els periodistes Alonso Carnicer i Sara Grima, van contactar amb el Marc, alumne de l’itinerari tecnològic, interessats pel seu treball de recerca de batxillerat amb títol “Impacte Urbà: de la proposta de gratacel de Bosch Aymerich per la Pl. Catalunya de Barcelona”. El treball fa una anàlisi exhaustiva de l’impacte que hauria tingut aquest projecte a través d’un model en 3D, d’imatges de carrer, amb vistes aèries i des de l’interior de l’edifici que permeten veure’l inserit al paisatge de la Barcelona d’avui. Aquest treball també fa una revisió del context històric i urbanístic amb els motius pels quals no es va arribar a materialitzar.

Sens dubte, un gran reconeixement a una feina excel·lent. Enhorabona, Marc!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.