Skip to content

Granés Batxillerat amb La Marató de Tv3

Esmorzar La Marató

Com cada any, la Granés ha organitzat els Patis Solidaris, una setmana plena d’activitats solidàries propostes pels alumnes i desenvolupades durant les hores de pati (de 11.00h a 11.30h) amb l’objectiu de fer una recaptació de donatius per La Marató de Tv3 que, aquest any, s’ha centrat en la investigació per les malalties cardiovasculars.

Aquesta vegada i millorant la xifra de l`any passat, la contribució de Granés Batxillerat a La Marató suma un total de 733.46 € que s’han sumat al més de vuit milions d’euros recaptats pel programa.

Durant una setmana hem fet;

Cantata al carrer: els alumnes de 1r i 2n de la modalitat d’Arts Escèniques del centre van realitzar una cantata de nadales a Rambla de Catalunya, davant del passatge.

Esmorzar Solidari: brownies, magdalenes, pastís de llimona, pastís de formatge, galetes… son algunes de les delícies que alguns dels alumnes han portat per col·laborar en l’esmorzar solidari i també participar en el nostre concurs a la millor elaboració. Les guanyadores han estat la Vicky i la Martina de 1r de batxillerat de Ciències Socials. Felicitats noies!!

Mesure’m la pressió: els alumnes de primer de batxillerat de Ciències de la Salut a més de fer una exposició relacionada amb la detecció i prevenció de malalties cardiovasculars, van sortir al carrer per mesurar la pressió dels vianants i recaptar donatius.

Torneig de bàsquet: Durant l’última setmana de novembre i primera de desembre també hem celebrat un torneig de bàsquet 3×3. Els guanyadors d’aquest any ha estat l’equip de l’Àlex, el Claudio i el Biel de 2n de batxillerat social. Enhorabona, nois!

Rifa solidària: Els alumnes de segon de batxillerat social van organitzar una rifa solidària amb quatre regals portats solidàriament per ells, entre ells dues entrades pel Branch Fest, festival de música.

Actuacions al carrer: els alumnes de primer i segon d’arts escèniques van organitzar durant la setmana algunes actuacions al carrer, des d’improvisacions fins a coreografies i demanant donacions a les persones que passejaven per Rambla Catalunya.

CAMPANYA “1 ORIGAMI, 1 EURO”

Aquest any també hem col·laborat amb la campanya “1 origami, 1 euro” de la Fundació MGC. Amb les nostres 109 grues elaborades pels nostres alumnes hem contribuït a la donació que fa aquesta entitat a La Marató de Tv3, concretament a la Fundació Nexe i Fundació Pasqual Maragall.

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentem la web ‘Metabolisme i Esport’