Granés Batxillerat, dins del programa Escoles + Sostenibles

El passat dimecres Granés Batxillerat va rebre el reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona com a nou centre inscrit al programa “Escoles + Sostenibles“. Durant l’acte de benvinguda, que es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament, les nostres alumnes Paula i Emma, acompanyades de la professora i coordinadora pedagògica de Granés Batxillerat, Marta Porter, van signar de forma oficial el compromís del nostre centre amb la sostenibilitat.

“Escoles + Sostenibles” va néixer el 2001 amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat des de l’educació i reconèixer els centres com a agents de canvi a la ciutat. En el marc d’aquesta iniciativa col·lectiu, Granés Batxillerat posa en marxa una sèrie d’iniciatives de millora de l’escola i de l’entorn. Es pretén també a fomentar la cultura de la sostenibilitat, repensant com organitzem la nostra societat i les nostres vides per tal de trobar solucions que millorin la nostra qualitat de vida i minimitzin l’impacte mediambiental.

Projecte de sostenibilitat

Al nostre centre, i amb la col·laboració de la comissió de sostenibilitat, formada principalment per estudiants, es portaran a terme les diferents propostes del projecte de sostenibilitat, iniciat pels estudiants de ciències de la salut de 2n de batxillerat el curs passat.

Acta de compromís d’Escoles + Sostenibles lliurat a Granés Batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.