Skip to content

Sebastià Bover brilla a “La música que feu ballar el Rei Sol”

Sebastià Bover brilla a La Música que feu ballar el Rei Sol

Sebastià Bover, professor d’Anàlisi Musical del nostre centre, triomfa aquests dies a Mallorca amb La música que feu ballar el Rei Sol, un espectacle de Pau Pascual i produït per Ars Musicae-Orquestra Barroca.


Es tracta d’una comèdia-ballet amb una visió renovada on l’amor pren protagonisme en totes les seves formes. A través d’un espectacle immersiu, gràcies a recursos tècnics que trenquen amb el teatre convencional, s’endinsa a l’espectador en l’imaginari dels autors de l’obra Le Bourgeois Gentilhomme, Jean-Baptiste Molière i Jean-Baptiste Lully, estrenada el 1670 al Castell de Chambord davant el rei Lluís XIV. Aquest imaginari és ple de referències a l’imperi otomà i a les danses italianes i espanyoles. L’obra interpreta la música de Lully de la manera més fidel possible i mostra la relació directa entre la música i la dansa amb unes coreografies que evoquen les de l’època.

Acompanyat d’un talentós equip d’actors, músics i cantants com Miquel Àngel Torrens, el mateix Pau Pascual, la soprano Irene Gili i el baríton Joan Miquel Muñoz, Sebastià Bover brilla a l’escenari com a ballarí, juntament amb Sandra Montesinos.
El nostre professor havia participat recentment a la tragèdia-ballet La Danse de Céphale et Procris: Arden!, presentada al Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro el 2018, ballant el rol de Céphale.

A La Música que feu ballar el Rei Sol destaca el seu so de música antiga. L’orquestra barroca Ars Musicae pretén divulgar i interpretar la música dels segles XVII i XVIII mitjançant l’ús d’instruments originals de l’època o amb rèpliques d’aquests. D’altra banda, a través del vestuari i del maquillatge, l’espectacle té la intenció d’acostar als assistents a l’estètica típica barroca, tot i que amb una certa innovació artística.

Consulta les properes entrades disponibles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Aula Oberta de Monòlegs