Sortida de convivència 2021

A Granés Batxillerat ens agrada iniciar el curs amb una sortida per fomentar la cohesió entre els alumnes. Amb aquesta es pretén afavorir les seves habilitats socials, tot practicant activitats de caràcter lúdic que els permetin, a més, passar una bona estona.

Després que l’any passat no es pogués dur a terme a causa de la pandèmia, tant els alumnes com els professors teníem moltes ganes de gaudir de nou d’aquesta jornada de convivència. Els alumnes de 1r de batxillerat van realitzar una visita guiada al Parc Natural de Collserola. Organitzats en diferents grups i acompanyats cadascun d’ells per un educador del parc, van gaudir d’una passejada on van poder descobrir els diferents ecosistemes d’aquest espai. Els guies els van explicar un munt de curiositats sobre la flora i fauna d’aquest espai protegit, així com algunes de les seves rutes més atractives.

Durant el trajecte es van realitzar algunes parades com a la Font de la Budellera i l’Àrea de lleure Santa Maria de Vallvidrera, on vam dinar.

Mentrestant, els alumnes de 2n de batxillerat van gaudir d’una gimcana urbana pel centre de Barcelona. Aquesta “Missió Barcino” va començar a la Plaça Catalunya, on es van distribuir els diferents equips, cadascun d’ells acompanyats d’un monitor de l’empresa especialitzada OKTeam. Durant la gimcana, els alumnes van haver de resoldre un seguit de reptes per aconseguir guanyar monedes. A més, l’equip que aconseguís arribar el primer al punt final de la gimcana, la mateixa Plaça Catalunya, aconseguia 3 monedes, 2 el que arribés en segon lloc, i 1, l’equip que arribés en tercer lloc.

A la següent galeria podreu veure un ampli recull d’imatges d’algunes de les proves de la gimcana i els millors moments! (Fotografies: OKTeam)

[metaslider id=”33645″]

Al final de la gimcana es va resoldre el gran misteri: qui va ser l’equip guanyador? Doncs l’equip de “Les bandits“, que va aconseguir la victòria arribant el primer al final de la gimcana i aconseguint realitzar totes les proves.

Equip guanyador de Les Bandits

En definitiva, una sortida on ens ho vam passar d’allò més bé, com podeu veure en aquest vídeo resum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.