Omet al contingut

Visitem la redacció del diari ABC

Diari

Les alumnes de 1r del batxillerat Humanístic van visitar, el passat dijous, la redacció del diari ABC, edició de Catalunya. Una visita molt interessant on van poder conèixer la realitat i actualitat de la professió periodística.

De la mà de l’Àlex Gubern, delegat d’ABC en Barcelona i professional especialitzat en política i economia que ha desenvolupat tota la seva carrera periodística en aquest diari, el grup va poder fer un recorregut per les instal·lacions i aprofundir en les metodologies i reptes als quals s’enfronten els professionals cada dia.

Des de poder veure com es maqueta una notícia fins a la visualització del rotatiu abans que s’imprimeixi, passant per l’explicació de les diferents seccions del diari o els criteris i preus de la publicitat avui dia, són alguns dels temes que es van comentar durant la visita.

Sense dubte una visita que il·lustra molt bé els continguts de la matèria de Periodisme i Comunicació Audiovisual, i tot el que han estat treballant aquestes primeres setmanes del curs sobre el gènere periodístic.

Gràcies a tot l’equip d’ABC en Barcelona!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024