Batxillerat de Ciències

Vols conèixer la realitat i el mètode de treball i recerca científic aplicat en les ciències bàsiques i les ciències de la salut? Estudia amb nosaltres el batxillerat científic!
Per què estudiar a la Granés?

Els valors principals que aportem com a escola i que ens permeten obtenir una satisfacció molt alta entre els nostres alumnes són els següents:

  • Tracte personalitzat
  • Els professors estan especialitzats i tenen experiència
  • Tenim una àmplia oferta en itineraris
  • Fem un seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions

Competències

Les principals competències que desenvoluparà l’alumne mitjançant els nostres itineraris de batxillerat social són les següents:

  • Observació
  • Anàlisi
  • Raonament lògic

El cas pràctic

Fa uns dies, a la matèria de Biotecnologia els alumnes van realitzar unes pràctiques al laboratori per treballar les molècules del DNA i la seva fisiologia. En concret, van poder extreure el DNA d’un kiwi i de la saliva. En aquest vídeo podràs veure com ho van aconseguir.

Descobreix els nostres alumnes

Anna Garbayo presenta un treball de recerca sobre cremades

L’Anna, estudiant del Batxillerat Científic, va optar per tractar les cremades en el seu Treball de Recerca. L’interessava aprofundir en l’aspecte psicològic i social de les cremades i per això va titular el seu projecte “Estudi dels efectes físics, químics i psicosocials de les cremades cutànies”. Actualment l’Anna estudia infermeria a la universitat.[…]

Quins itineraris puc triar?

Dintre de la modalitat de Batxillerat Científic i Tecnològic, a Granés Batxillerat podràs triar el teu propi itinerari en funció de les àrees de coneixement que més t’interessin i adaptat a les teves inquietuds.
Fes click i tria el teu camí!

Sol·licita informació
Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.


Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Top