Skip to content

Biblioteques de cap de setmana

Biblioteques de cap de setmana

S’acosten els exàmens finals i la Selectivitat, així que aquest divendres la proposta que us fem des del blog va relacionada amb la xarxa de biblioteques que romandran obertes a la ciutat de Barcelona aquests pròxims dies en horari de cap de setmana per facilitar-vos l’estudi.

Trobar un lloc agradable i tranquil per estudiar és, a vegades, complicat, per això les biblioteques solen ser espais que us permetran concentrar-vos, i ara també durant el cap de setmana.

Biblioteques de cap de setmana

Així per exemple, la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, ubicada al districte Horta-Guinardó és una de les biblioteques de la ciutat que obre els diumenges, en horari d’11 a 14 hores. D’altra banda, al districte de Sant Andreu, podrem trobar oberta el diumenge, també de les 11 a les 14 hores, la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. Inaugurada el 2002, està situada a l’edifici rehabilitat de l’antiga fàbrica de fils Coats Fabra i compta amb espais amb aules multimèdia a més de grans zones d’estudi.

Biblioteques de cap de setmana

La Biblioteca Jaume Fuster, ubicada al barri de Gràcia, és una de les biblioteques més noves i grans de la ciutat i també una de les poques que obren els diumenges. Té quatre pisos i disposa també d’un ampli fons de llibres de literatura a viatges. A més, aquesta biblioteca inaugurada el 2005 va guanyar el premi FAD d’arquitectura i el seu espai segur que us resultarà d’allò més agradable.

Biblioteques de cap de setmana

Més enllà d’aquí, biblioteques universitàries com ara la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història de la UB o la de la Facultat d’Economia de la mateixa universitat també obren els diumenges, de 09.30 a 20.30 hores. Ara bé, en èpoques de molta afluència, com ara les setmanes d’exàmens, donen preferència als estudiants amb carnet universitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Aula Oberta de Monòlegs