Omet al contingut

Deures: sí o no?

Granés Batxillerat, deures, Batxillerat, escoles

Notice: Undefined variable: attr in /var/www/vhosts/batxilleratgranes.com/httpdocs/wp-content/plugins/dirtysuds-embed-pdf/embed.php on line 102

Els pares es mostren dividits sobre la idoneïtat de fer deures a casa o no.  Les federacions d’associacions de pares d’alumnes més grans d’Espanya, la Ceapa, que agrupa 12.000 ampes, i la Concapa, que representa quatre milions de famílies de l’escola concertada catòlica, no es posen d’acord en aquest punt. Mentre la primera creu que han de suprimir-se i que resulten massa llargs i rutinaris, la segona considera “imprescindible” per al procés intel·lectual de l’alumne realitzar aquestes tasques a casa.

Deures, batxillerat, Granés Batxillerat

En la línia d’aquests últims, els educadors segueixen defensant aquestes feines escolars, mentre la plataforma Change.org també ha demanat al Ministeri d’Educació que reguli la feina que es fa a casa i que n’eviti l’excés.

I a vosaltres, què us sembla tot plegat? Llegiu l’article complet que va publicar fa pocs dies La Vanguardia sobre aquest tema aquí i doneu-nos la vostra opinió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024