Ets optimista?

Ets optimista 0

Dilluns i, de nou, setmana d’exàmens a Granés Batxillerat. Les proves de la 2a avaluació ajudaran a alumnes a adquirir de forma progressiva els coneixements. A més d’amb nerviosisme, els estudiants afronten aquests exàmens amb diferent disposició, segons la manera que té cadascú de veure la vida i superar nous reptes.

Optimisme, felicitat, examens,

Sempre en positiu

Són molts, els qui han reflexionat extensament sobre aquesta qüestió. “Un optimista sempre té un projecte. Un pessimista una excusa” diu Milo Morrison, per a qui només les persones optimistes són les que tiren endavant noves iniciatives sense por.

Ser optimista no significa pensar que sempre anirà tot bé, sinó que es tracta d’enfocar les diferents circumstàncies de la vida en positiu. I com ajuda això a millorar les nostres vides? Doncs ser positiu farà que adoptis una predisposició positiva cap a aquelles fites o objectius que vols aconseguir i t’ajudi a fer-les realitat.

positivisme, ser positiu, exàmens

“El primer pas per a la solució dels problemes és l’optimisme. Només cal creure que es pot fer,  per tenir ja mig camí fet.”- John Baines-

Ets positiu? 3

Aconseguir tot allò que et proposes està molt relacionat doncs amb l’actitud que hi posis davant aquell nou repte o situació adversa. Però, com tot, arribar a adquirir aquesta capacitat de veure les coses pel cantó positiu és qüestió de treballar-ho. Els nostres pensaments són realment molt poderosos, i tenir una ment positiva ens ajudarà a esforçar-nos i ser persitents per tal d’aconseguir els nostres objectius.

I vosaltres, com veieu el vas? Mig ple o mig buit? Us considereu optimistes?

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.