Omet al contingut

Inauguració de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics

Els nostres professors de Química, Marta Porter i Gabriel Chacón, van assistir ahir a l’acte inaugural de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, que es va celebrar a la Sala Ovidi Montllor de l’Institut del Teatre de Barcelona.

En l’acte, presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, hi van participar un bon nombre d’entitats com la Societat Catalana de Química, l’Institut d’Estudis Catalans o l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), entre d’altres.

Especialment interessant va resultar la conferència “150 anys d’un descobriment científic cabdal: la taula periòdica“, a càrrec de Pilar González Duarte, membre de l’IEC i catedràtica del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte es va clausurar amb diverses actuacions musicals que vinculaven aquest art amb la periodicitat i les propietats dels elements de la taula periòdica.

Durant aquest curs, en el marc de la celebració de l’Any Internacional de la Taula Periòdica, els nostres alumnes de Química han desenvolupat diverses activitats relacionades. Així, per exemple, van descobrir quins eren els elements químics presents en el mòbil, i van esbrinar alguns dels elements de la taula periòdica que hi ha presents en materials, infraestructures o edificis que envolten la nostra vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Taller de curtmetratges