Omet al contingut

Inoblidable Graduació de 2n

Fa uns dies vam celebrar la graduació de 2n de batxillerat de la promoció 2021-2023.

Aquesta vegada i per primer cop, vam comptar amb l’escalf de les famílies que van omplir de gom a gom l’auditori de la facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de Blanquerna-URL.

Va ser un acte molt emotiu en el qual els parlaments del director i cadascun dels tutors van estar plens de bons desitjos per als alumnes i per aquesta nova etapa que inicien ara que, després de dos anys d’esforç i treball, es graduen aquest curs.

Els delegats de cada curs també van fer unes paraules, entre bromes i nervis, per als seus companys i tot l’equip de la Granés. Gràcies a Martí, Pablo, Malka, Claudio, Elena, Ariadna, Nicole i Carla (substituïda per la Núria, durant l’acte de graduació), per haver representat als vostres companys i per la vostra feina com a delegats durant tot el curs.

Durant la graduació el director, Xavier Jové i la coordinadora pedagógica, Marta Porter, van fer entrega dels diplomes de Matrícula d’Honor als 8 alumnes que han finalitzat el batxillerat amb aquesta qualificació. Enhorabona Martí, Ivet, Jan, Andrés, Marta, Joan, Carla F i Carla S.

Gràcies als alumnes per aquests dos anys plens d’experiències i a totes les famílies que vàreu venir i connectar-vos en línia a la cerimònia, perquè el vostre escalf i carinyo va fer que aquest dia sigui inoblidable.

Aquí us deixem un vídeo de resum de l’acte:

Us desitjem el millor futur i esperem la vostra visita!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024