Skip to content

Jornada d’Orientació Universitària 2023

Jornada d'Orientació Universitària

Dimecres passat, vam celebrar la dissetena edició de la Jornada d’Orientació Universitària de Granés Batxillerat.

En els pròxims mesos els nostres alumnes de 2n de batxillerat hauran de decidir i encaminar també el seu futur acadèmic i professional. Conscients d’això, cada any organitzem aquesta jornada d’orientació universitària que forma part de les accions que, durant el curs i des de l’escola, duem a terme per complir amb la nostra prioritat d’acompanyar-los en el seu procés.

En aquesta ocasió, 16 universitats i escoles superiors i amb més de 20 ponències han ajudat als alumnes a poder conèixer la gran varietat de centres, metodologies així com els diferents graus universitaris que existeixen dintre de l’àrea de coneixement que han escollit al batxillerat.

Entre les institucions participants han estat el Centre Superior d’Art Dramàtic Eòlia i el Centre Superior de Música Jam Session, també ENTI-UB, Blanquerna-URL, La Salle Barcelona, ESIC Business & Marketing School, UPC, UAB o l’escola superior de cinema ESCAC, entre d’altres. Des de Granés Batxillerat volem agrair a tots els ponents i les universitats i institucions que han participat en aquesta edició la seva col·laboració.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Aula Oberta de Monòlegs