Skip to content

Mentories de 1r i 2n

Mentories

A Granés, entenem l’educació com un procés integral en el qual a banda de treballar els coneixements i continguts acadèmics, acompanyem a l’alumne en el seu creixement personal proporcionant un ambient enriquidor i dotant-lo d’altres eines i valors en aquesta etapa tan important de la seva vida.

Per això, aprofitem aquesta hora setmanal de tutoria dels grups per treballar la cohesió, la convivència i la interacció entre alumnes i professorat.

Dilluns passat, a l’hora de tutoria, vam celebrar una sessió de mentoria dels alumnes de 1r i 2n de batxillerat. Organitzats en petits grups i per itineraris, l’objectiu d’aquesta sessió conjunta va ser intercanviar impressions i que els alumnes de 2n poguessin compartir la seva experiència al batxillerat i orientar als alumnes de primer curs de cara al seu futur.

Els alumnes de segon van animar molt als companys de primer. Van estar parlant de professors, de matèries i també d’hàbits d’estudi. Els han recomanat, sobretot, treballar dia a dia i no esperar fins l’últim moment abans de les entregues de treballs o exàmens. Els alumnes més grans, també van aprofitar per orientar als seus companys sobre opcions d’estudis i itineraris de futur.

Una iniciativa anual molt profitosa i que sempre té molt bona acollida entre els alumnes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentació de videojocs de 1r