Omet al contingut

Mostra de videojocs de 2n

Mostra de videojocs

Els alumnes de 2n de l’itinerari de Noves Tecnologies Interactives han presentat els videojocs que han dissenyat durant els dos últims mesos del curs, com a part del projecte ENTI.

Aquest any el nivell ha estat molt alt tant en relació amb l’originalitat de les idees, com en el treball de programació i disseny dels videojocs.

Tots els treballs han estat desenvolupats utilitzant Unity 3D com a motor de joc i C# com a llenguatge de programació orientat a objectes. A més, també contenen art creat pels desenvolupadors.

A continuació us deixem una mostra dels treballs realitzats:

Un joc en el qual els personatges són caps amb la cara d’alguns dels professors de l’escola i una bota de futbol. Han de jugar dues persones amb un personatge cadascuna, escollit prèviament, i que consisteix a ficar gols a la porteria contrària. Tot i els errors que van haver de solucionar durant el procés de programació el resultat és fantàstic i enganxa!

L’objectiu d’aquest joc és aconseguir que la tortuga es fiqui a l’aquari i salvar-la de la bruticia i la contaminació. Està preparat per jugar un sol jugador i van arribar a desenvolupar fins a 10 nivells de dificultat. El joc està inspirat en uel videojoc Spin Soccer de la plataforma Friv, però van voler que el tema estigues relacionat amb el canvi climàtic i la contaminació. Un joc molt entretingut i amb un component mediambiental molt interessant!

Aquest videojoc de duració infinita i programat en 3D té per finalitat arribar el més lluny possible i obtenir el màxim de puntuació, passant per carreteres i altres llocs, sense morir. Cada vegada que es juga és aleatori i va generant nous escenaris a mesura que s’avança, a la vegada que els anteriors s’eliminen per no sobrecarregar el joc. Un nivell de detall dels gràfics en 3D i del dinamisme del joc que sorprèn donat el temps que han tingut per programar-ho!

Tot i la senzillesa aparent, aquest joc inspirat en el tradicional joc de la Serp, és complicat de programar. El Carlos ha fet una adaptació molt fidel a l’original en la qual l’objectiu és batre el teu propi rècord obtenint el màxim de diamants possible a mesura que el cos de la serp va creixent. Mai ens cansarem d’aquest joc!

Joc satíric, d’humor negre, absurd, incoherent. Com els autors el defineixen de “bogeria induïda progressiva” perquè a mesura que avances en el joc et vas tornant més boig. L’objectiu és cuidar la casa de la teva amiga Shally on es troba el seu gat al qual s’ha de castrar. Durant el joc s’ha d’anar interactuant amb diferents objectes que et permeten anar passant nivells fins a arribar a l’últim que és la batalla final. 650 línies de programació amb un disseny desenvolupat en format píxel i amb referències al joc de Lara Croft. Sense dubte una idea molt original!

Malgrat les dificultats amb les que es van trobar i haver de canviar la seva idea inicial, el Joan i el Carlos han presentat un joc, amb 5 nivells, inspirat en el conegut videojoc de Super Mario Bross i en el qual, l’objectiu principal, és anar avançant nivells i superar el relleu esquivant enemics. Ens encanta aquest format!!

Volem donar l’enhorabona a tots els alumnes pel nivell dels treballs presentats aquest curs. Ens heu impressionat!

Us deixem amb una mostra dels treballs realitzats pels nostres alumnes perquè pugueu veure tota la seva creativitat.

Accediu a ells i jugueu clicant aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024