Nerea Royo, Marc Pineda i Marc Soler, antics alumnes de Granés Batxillerat, a la nova sèrie de TV3 “Moebius”

Aquesta nit, al prime-time de TV3, s’estrena la sèrie Moebius que compta, entre d’altres actor, amb tres exalumnes del nostre batxillerat d’arts escèniques: Nerea Royo, Marc Pineda i Marc Soler. Els tres formen part d’un càsting ple de talents emergents com va ser el cas d’altres exitoses sèries com Merlí o Les de l’hoquei. A aquests joves actors els acompanya un repartiment encapçalat per l’actriu Aida Oset com a protagonista, juntament amb Andrew Tarbet, Bea Segura, Roger Casamajor, Victòria Pagès o Lluís Villanueva, entre molts d’altres.

La investigació de la desaparició de l’Àlex, interpretat per Marc Pineda, centra la trama de Moebius. (Imatge: CCMA)

La sèrie, rodada a Caldes de Montbui, és un thriller d’investigació centrat en la desaparició de l’Àlex, un alumne de l’institut de La Farga, un poblet fictici de l’interior de Catalunya apartament tranquil. Aquest personatge, interpretat pel nostre exalumne Marc Pineda, centrarà la investigació que portarà a terme la Mamen (Aida Oset), la nova professora de matemàtiques del centre i que farà sortir a la llum alguns dels secrets més enterrats del poble. Per la seva banda, Nerea Royo i Marc Soler donen vida a l’Andrea i el Guillem, companys de classe de l’Àlex.

Els nostres exalumnes Nerea Royo (Andrea) i Marc Soler (Guillem). (Imatge: CCMA)

A la sèrie, també podem veure l’actriu Mireia Gubianas, qui ha estat professora també d’aquests tres alumnes com a docent del batxillerat d’arts escèniques del nostre centre.

Mireia Gubianas, al centre, amb part del repartiment de Moebius (Imatge: @mireiagubianas)

Creada per Eduard Cortés – director de l’èxit Merlí– i Piti Español, la nova sèrie de la factoria Veranda TV – TV3, amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat, es compon de 10 episodis de 45 minuts. La metàfora de la cinta de Moebius -un anell de dues cares que en fer un gir de 180 graus acaba tenint-ne una de sola- dóna nom a aquesta sèrie de ficció que vol expressar la dificultat de trobar una línia que separi el que està bé del que està malament. Veurem, doncs, uns protagonistes que a simple vista són persones normals, amb una vida convencional, però que, en moments donats, al seu voltant es creen situacions en les quals qualsevol de nosaltres ens podríem veure reflectits, segons explica el seu director. A Moebius també es tractaran temes com el bullying, les relacions entre adolescents i el món dels instituts.

Els seus creadors, que no han descartat rodar noves temporades, han destacat el gran treball de tots els actors. Enhorabona doncs a tots els nostres exalumnes!

Marc Pineda (Àlex) amb l’actriu Victòria Pagès (Lina), la seva mare a la ficció (CCMA)
Marc Soler (Guillem), a la dreta de la imatge. (CCMA)
Nerea Royo (Andrea) és una de les companyes de classe de l’Àlex. (CCMA)

No ens perdrem l’estrena d’aquesta nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.