Per a què serveixen els impostos?

El passat divendres, els alumnes de 1r de batxillerat, de l’itinerari d’Empresa i Màrqueting, van poder reflexionar sobre per a què serveixen els impostos al taller “Els Impostos i tu” impartit per en Carles Batllori d’EFEC (Educació Financera a les escoles de Catalunya), projecte de l’Institut d’Estudis Financers.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins el projecte “Crea una empresa”, durant la qual els nostres estudiants a part d’analitzar el paper dels impostos, van reflexionar sobre quines tipologies hi ha, la importància de revisar les transaccions i quines són les conseqüències del frau.

Dintre d’aquest projecte, els alumnes estan treballant per grups i acompanyats pel professorat especialista, en el desenvolupament d’un pla d’empresa basat en les seves idees de negoci. Durant el procés, tenen l’oportunitat d’assistir a tallers i activitats relacionades amb l’emprenedoria, la publicitat o el màrqueting, que compten amb la col·laboració d’escoles de negoci i altres entitats del món empresarial.

Aquest pla d’empresa, l’hauran de presentar a final de curs. Estem desitjant veure els treballs finals!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.