Skip to content

Presentació de treballs de Anàlisi Musical

Anàlisi Musical

Dintre de les matèries del batxillerat d’Arts Escèniques, l’anàlisi musical, com a base per conèixer el funcionament de la música i entendre els paràmetres sonors així com els elements musicals de qualsevol obra, suposa un dels pilars fonamentals dels aprenentatges escènics.

La comprensió dels ritmes sonors i la seva relació amb les diferents èpoques en la història de la música des d’una perspectiva sensorial i corporal, no sempre és fàcil.

Conscient d’això, el professor de la matèria Sebastià Bover ha proposat als alumnes de primer de batxillerat d’Arts Escèniques, durant aquest trimestre, un projecte treballat per parelles en el qual havien de fer una proposta escènica d’una història creada per ells i basada en una música del Renaixement.

Per la preparació del treball els alumnes han hagut de fer una investigació prèvia del context històric de la música proposada, adequar la partitura i el seu ritme a la composició coreogràfica, així com adequar el vestuari i el moviment als personatges creats.

Un treball 360 graus que finalment han presentat i que ha estat avaluat, tant pel professor de la matèria, com pels propis alumnes. 

Gran feina!!

A continuació us compartim una galeria d’imatges de la presentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentem la web ‘Metabolisme i Esport’