Omet al contingut

Presentació de videojocs de 1r

L’alumnat de 1r de batxillerat de l’itinerari de Noves Tecnologies Interactives, que Granés realitza en col·laboració amb ENTI-UB, han presentat els seus projectes de final de curs, que consisteixen en el desenvolupament d’un videojoc.

Unes propostes molt originals amb una qualitat de disseny i programació sorprenent, que han estat desenvolupades amb el programa Construct 3.

A continuació fem una breu descripció de cadascú d’ells i podeu accedir i jugar, fent clic a l’enllaç del títol.

Brawl Palace by Palace Studios: Mateo, Xavi, Pol i Martí han treballat de valent en desenvolupar un joc 1 contra 1 PVP, basat en el disseny d’Street Fighter i amb músiques i pantalles al seu gust. En aquest joc poden jugar fins a dos jugadors simultàniament i des del mateix ordinador i està basat en una lluita bàsica amb atac i doble salt acompanyat d’una música i efectes de so que completen una atmosfera emocionant i dinàmica. Els creadors d’aquest joc diuen que està preparat per desenvolupar-se en el futur i afegir-ne més complements i nivells.

Dungeon Dominion: Mireia, Pablo, Íker i Jan han desenvolupat aquest videojoc basat en Star Wars en el qual el protagonista anomenat Walter Alejandro de Rancagua Skywalker que busca a l’assassí del seu pare mentre explora masmorres perilloses. El joc ofereix un sistema de combat en temps real on els jugadors han de lluitar contra una gran varietat d’enemics així com trobar objectes i recompenses en el seu camí.

El Penalti de Lemus: Mario, Ibai i Segimon han creat aquest videojoc multijugador d’estil arcade basada en una tanda de penalties de la Final de la Copa del Món i que ofereix partides ràpides d’un o dos minuts amb finals alternatius en funció del guanyador.

Enhorabona als tres grups per la feina que heu fet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024