Skip to content

Presentem la web ‘Metabolisme i Esport’

No us podeu perdre la web que han presentat els alumnes de 2n de batxillerat de la matèria Biologia i Salut i que recull tots els continguts treballats en el primer projecte del curs sobre Metabolisme i esport!!

Un espai digital sorgit a partir del treball col·laboratiu i on han volgut plasmar el resultat del seu estudi de biomolècules energètiques amb l’estudi de l’aparell locomotor, ampliant els coneixements amb l’esport i la nutrició.

La web està dividida en diferents apartats. Dintre dels apartats de metabolisme i nutrició, es descriu en detall els continguts teòrics en els quals han treballat i que han volgut il·lustrar amb imatges i esquemes, que ajuden a entendre molt bé tots els conceptes.

Com a gran colofó a tota la feina feta, els alumnes han aconseguit en exclusiva una entrevista amb la Núria Picas, on parlen de la seva carrera esportiva, les seves referències i la seva alimentació.

Aixímateix, la web també inclou un apartat anomenat Diari, on es fa un resum de tot el desenvolupament d’aquest projecte tan interessant i un últim apartat amb un Glossari amb la definició dels conceptes més importants.

Però és millor que no us ho expliquem. Consulteu, vosaltres mateixos, aquesta fantàstica web fent clic aquí.

Us avisem que aquests alumnes no paren i que ja han posat en marxa el segon projecte d’aquest curs relacionat amb el medi ambient. 

Anirem informant del procés que ben segur estarà ple de bona feina i alguna sorpresa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Aula Oberta de Monòlegs