Sebastià Bover, al Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro

Sebastià Bover a Almagro

El nostre professor d’Anàlisi Musical a la modalitat de batxillerat d’arts escèniques, Sebastià Bover, ha estrenat aquest cap de setmana l’espectacle La Dansa de Céphale et Procris, Arden, dins del marc del 41è Festival Internacional del Teatre Clàssic d’Almagro.

Bover interpreta el paper protagonista de Cèfal, en una obra de tragèdia-ballet del coreògraf Nick Nguyen i Chantal Lapeyre. Sota la direcció de Susana Egea, aquest espectacle de dansa, que s’ha pogut veure al Palacio de los Oviedo, està basat en el mite de Cèfal i Procris.
La música del barroc, a partir del so dels instruments tradicionals de l’època, ambienta aquest drama basat en els relats d’Ovidi, Calderón de la Barca i Elisabeth Jacquet de La Guerre. Aquesta és la història d’un xoc violent entre l’univers diví i l’existència a la terra. Diana (Susana Egea) atorga a Cèfal (Sebastià Bover) una llança infal·lible per accedir a l’amor de Procris (Céline Guillaume). Tot i això, ell és un caçador obsessiu, i la sang i la naturalesa salvatge l’atreuen de forma irremeiable.

Imatge:@egea_susana

Aquest espectacle, produït per Issé, Youkali i Il Gesto Armónico, aplega mites, instruments musicals barrocs i dansa, i s’inclou dins la programació del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro, que finalitzarà el pròxim 29 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.