Sortida de convivència 2019

Sortida de convivència 2019

Ahir vam fer la primera sortida de l’escola, una sortida de convivència on els alumnes i l’equip de Granés Batxillerat vam poder compartir una estona d’oci i ens vam poder conèixer millor, especialment els nous alumnes.

El grup de primer de batxillerat va realitzar una visita guiada al Parc Natural de Collserola. Després del visionament d’un breu documental, on van poder conèixer els trets més destacats del parc, els alumnes, organitzats en diferents grups i acompanyats cadascun d’ells per un educador, van realitzar una passejada on van poder descobrir els diferents ecosistemes d’aquest espai. Els guies ens van explicar un munt de curiositats sobre la seva flora i fauna, el tipus d’arbres predominats, l’origen del nom del parc, per què es tracta d’un espai protegit, així com algunes de les seves rutes més atractives.

Caminant i caminant vam arribar fins a la Font de la Budellera, on vam poder fer un breu descans abans d’arribar al punt final de la passejada, l’Àrea de lleure Santa Maria de Vallvidrera, on vam dinar.

Per la seva banda, els alumnes de segon de batxillerat van gaudir d’una gimcana urbana pel centre de Barcelona. Aquesta “Missió Barcino” va començar a la Plaça Catalunya, on es van distribuir els diferents equips, cadascun d’ells acompanyats d’un monitor de l’empresa especialitzada OKTeam.

Durant l’activitat els alumnes van recórrer les Rambles, el Liceu, el Portal de l’Àngel, el Mercat de la Boqueria i el Fossar de les Moreres, entre altres indrets, on van haver de superar una sèrie de proves i reptes. Els diferents equips havien de competir entre si per aconseguir resoldre l’enigma i fer-se amb el premi de la gimcana. L’activitat va finalitzar a la Basílica de Santa Maria del Mar i, des d’allà, ens vam dirigir fins al Parc de la Ciutadella, on vam fer parada per dinar.

Tot plegat, una sortida on tant professors com alumnes ens ho vam passar d’allò més bé.  Voleu veure més fotos de la sortida?

Sortida de 1r de Batxillerat: Matinals al Parc Natural de Collserola

[metaslider id=17488 cssclass=””]

Sortida de 2n de Batxillerat: Gimcana urbana pel centre de Barcelona

[metaslider id=17565 cssclass=””]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.