Taller de monogrames

Monogrames

Divendres passat els alumnes de 1r de batxillerat social i en la matèria de Màrqueting i disseny de marca, van anar a IDEP (Escola Superior d’Imatge i Disseny) a fer un taller de disseny gràfic i monogrames.

Aquesta primera sortida del curs s’emmarca dintre dels continguts d’aquest trimestre relacionats amb comunicació visual, escrita i gràfica i, més concretament, en l’impacte que té la imatge de marca en l’empresa.

A les instal·lacions d’Idep el grup va poder fer una visita a l’exposició de treballs finals d’alumnes de Disseny i Imatge de Moda 21/22 i també van poder veure tots els treballs presentats i els guardonats amb els premis LAUS 2022.

Durant el taller i de la mà del Joan Ramon Pastor els alumnes van poder conèixer què és un monograma, la seva historia i actualitat així com diferents tipografies. A més els va proposar la creació de la seva marca personal a partir de les inicials dels seus noms. L’objectiu era que cada alumne s’enfrontés a un problema de disseny gràfic real des de la seva conceptualització fins el resultat final i que apliquessin diferents eines a la solució del mateix.

I la veritat és que ho van fer molt bé i els resultats van ser molt interessants!

Fotografies: Dani Jané

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.