Treballem en un pla de màrqueting corporatiu

La setmana passada, de la mà de Tolo Moya, expert en Comunicació i Màrqueting, els alumnes de 2n d’Empresa i Màrqueting, van poder aprofundir i conèixer les principals eines de comunicació i posicionament de marca digital.

El taller està emmarcat dins el projecte de la matèria Crea una empresa II, en el qual els alumnes estan treballant en un pla de màrqueting corporatiu.

Durant la primera avaluació els grups de treball han identificat empreses, han analitzat el seu entorn (ubicació, competència…) així com els productes o serveis que ofereixen.

De totes les empreses identificades per tots els grups, s’han escollit 6 diferents en relació amb el sector al qual pertanyen, el moment de creació o el seu posicionament al mercat, reputació i productivitat.

En aquests moments i després de fer una proposta de canvis de les diferents empreses, en funció de la situació en la qual es troben, els grups estan duent a terme la definició del pla.

Sense dubte, poder tenir una visó general de la comunicació digital corporativa, gràcies a un professional en actiu com en Tolo Moya, ha estat molt profitós pels alumnes. L’evolució dels buscadors, la importància del posicionament de la marca, les diferents xarxes socials en l’actualitat, l’inbound i outbound màrqueting o l’anàlisi d’algunes de les marques i campanyes més importants dels darrers temps són alguns dels continguts treballats durant el taller.

Volem donar les gràcies a Tolo Moya i a Blanquerna per acollir-nos un cop més! Tornarem aviat!

Imatges: Dani Jané

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.