Omet al contingut

El teu futur a les teves mans

Després de la celebració de la Jornada d’Orientació Universitària de Granés Batxillerat i per acabar d’apropar la realitat universitària i l’oferta de futurs estudis al nostre alumnat de batxillerat, us informem que del 16 al 20 de març, torna el Saló de l’Ensenyament al recinte de Montjuïc de Barcelona.

Com sabeu, una de les grans prioritats de Granés Batxillerat és ajudar als nostres alumnes a decidir quin ha de ser el seu futur. En aquesta línia, treballem en les tutories, on guiem els nostres alumnes cap a la pròxima etapa educativa. També els acompanyem a través dels itineraris, donat que la nostra oferta de batxillerats especialitzats i el nostre assessorament sobre sortides laborals i universitàries, permeten que cada alumne pugui formar-se en allò que desitja i en allò amb el que senti més afinitat. I, per últim, les nostres matèries vinculades als projectes són pràctiques i properes a les inquietuds dels nostres alumnes i els apropen a la realitat universitària i laboral.

En aquest sentit, trobem que assistir a fires i trobades com el Saló de l’Ensenyament pot ser un complement a tot el que oferim a l’escola, i us pot acabar de donar l’empenta que necessiteu per esvair els vostres dubtes, obtenint més informació per decidir amb més garanties sobre la tria de carrera, universitat i, en definitiva, el camí que agafarà el vostre futur.

Aquest any l’orientació serà la protagonista del certamen i a part dels expositors, hi descobrireu activitats orientadores, trobades individualitzades, visites guiades, xerrades, tallers i demostracions.

Sabem que és un moment decisiu i, en aquest sentit, no ho dubteu, informeu-vos sobre totes les opcions possibles i busqueu assessorament. Estem sempre a la vostra disposició!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024