Skip to content

Estrena d’ Infàmia a La Villarroel

Teatre, Infàmia, LaVillarroel, Barcelona, Francesc Ferrer, Agenda cultural

Arriba el cap de setmana, amb més temps per a l’oci, l’entreteniment i la cultura.  A partir d’aquest mes hem pensat obrir una Agenda Cultural al nostre blog des d’on, cada divendres, us oferirem algunes de les recomanacions culturals més interessants. I quina millor manera de començar la nostra agenda que amb una obra de teatre protagonitzada per un dels professors del Batxillerat Artístic de Granés Batxillerat? Doncs sí, Francesc Ferrer estrena demà a La Villarroel l’obra Infàmia.

Teatre, Infàmia, LaVillarroel, Barcelona, Francesc Ferrer, Agenda cultural

L’obra és una reflexió sobre la feina dels actors, de la tria d’una professió, de la vocació, del paper de l’espectador i de les il·lusions i desil·lusions  dels actors, i de com les experiències personals influeixen en la vida professional. Dalt de l’escenari, l’Emma Vilarasau i el Jordi Boixaderes donen vida a uns actors veterans. El personatge d’Eva Dolç que interpreta l’Emma, és el d’una actriu que ha deixat d’actuar no sé sap per què i que ara es dedica a fer de couch d’actors, ajudant també a la Sara (a qui dóna vida l’Anna Moliner) a preparar un càsting. La Sara i l’Aleix -personatge que interpreta el nostre professor Francesc Ferrer– són dos joves aspirants que busquen fer-se un lloc en el món de la interpretació.

Teatre, Infàmia, LaVillarroel, Barcelona, Francesc Ferrer, Agenda cultural

“L’Aleix és un actor que “va” d’actor. Li agrada tot el que rodeja aquest ofici, tota la parafernàlia, però no s’ha plantejat què significa o comporta “ser” actor”, comenta Ferrer del seu personatge. Infàmia, que té com a escenografia un espai indeterminable, parteix d’un encàrrec de La Villarroel al dramaturg i director de l’obra Pere Riera que ha creat un text nou especialment pensat per a aquesta sala.

Teatre, Infàmia, LaVillarroel, Barcelona, Francesc Ferrer, Agenda cultural

Imatge: David Ruano

Com es diria entre la gent del teatre, molta merda per a en Francesc i aquest gran casting que l’acompanya en l’estrena de demà!

Podeu veure aquesta obra a La Villarroel fins al 28 de febrer!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentació de videojocs de 1r