Irene Baeza, al Hop Processos del Mercat de les Flors

Irene baeza al Processos HOP

La nostra exalumna de Batxillerat d’Arts Escèniques Irene Baeza va participar aquest cap de setmana com a ballarina al Hop Processos del Mercat de les Flors de Barcelona, dins del HOP Festival. Durant tres dies, aquest espai va acollir artistes locals i internacionals que van mostrar peces en procés de creació per tal que el públic pogués accedir a projectes en plena ebullició, conèixer de prop els artistes i participar en activitats de diàleg sobre el panorama actual de la dansa urbana.

irene baeza, al hop processos

A la sala MAC, la nostra exalumna, coneguda artísticament com a Iby Baeza, va participar amb la peça Protocol #8, un Happening d’improvisació entre músics, coreògrafs, performers i artistes del moviment, en col·laboració amb The Exploding Fest i Empíric.

Hop Processos és una mostra de la dansa que està per venir i focalitza la seva acció en facilitar processos de creació, d’investigació i de reflexió en l’àmbit de les danses urbanes. Un punt de trobada per a festivals i estructures europees que donen suport a la creació escènica en aquest tipus de dansa.

Irene Baeza, al HOP Processos

Irene Baeza, durant la presentació del seu Treball de Recerca Aqua, sobre la gestació i naixement d’una coreografia. Granés Batxillerat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.