Sortida de Biologia a CosmoCaixa

Biologia CosmoCaixa

L’alumnat de 1r i 2n de l’assignatura de Biologia de l’itinerari de Ciències de la Salut, van visitar, divendres passat, CosmoCaixa.

Aquesta sortida, està emmarcada en els projectes que estan desenvolupant a classe i els alumnes van haver de treballar de valent!

D’una banda, els alumnes de 2n, van visitar la Sala Univers dins la qual es troben els àmbits d’evolució, mur geològic i restes per treballar els continguts de la matèria inclosos en el bloc de Genètica i Evolució.

També, van visitar l’àmbit del Bosc Inundat per treballar el bloc d’Ecologia i funcionament dels ecosistemes prenent com a exemple aquest escenari.

La visita es va complementar amb l’estudi del mateix edifici de Cosmocaixa com a edifici sostenible, dins el marc del projecte Escoles + Sostenibles.

Els alumnes de 1r, també van visitar la Sala Univers. Dins d’aquesta sala van poder descobrir els àmbits d’evolució relacionats amb l’origen de la vida i les molècules que són base biològica per treballar els continguts de la matèria, Aixímateix van visitar l’àmbit del Bosc Inundat per iniciar el treball de temes d’ecologia i sostenibilitat.

A l’àmbit Fronteres vam recordar la figura de Santiago Ramón y Cajal, el cervell i els nous materials al món de la ciència.

Durant la visita, l’alumnat de 1r tenia la possibilitat de fer fotos per participar en la 2a edició de Biofotos, el concurs de fotografia de Granés que té per objectiu mostrar a través d’imatges el món de la Biologia des de la perspectiva de la curiositat dels nostres futurs i futures científiques. 

Ben aviat compartirem aquesta mostra de fotos amb vosaltres!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.