Batxillerat en Ciències i Tecnologia

Batxillerat en Ciències i Tecnologia:
La tecnologia és el futur

Com estudiaràs?

Dins de la modalitat de Batxillerat Científic i Tecnològic, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds.

Amb la participació d’ENTI-UB

Granés Batxillerat col·labora amb la prestigiosa ENTI-UB per oferir-te el primer batxillerat especialitzat en Noves Tecnologies Interactives de Catalunya.

Aquest batxillerat és una innovadora aposta pel futur en aquest camp d’activitat, amb Barcelona com la ciutat puntera d’aquesta indústria.

Els dos centres sumem forces per aconseguir una millor i específica preparació d’aquells alumnes que desitgin encaminar el seu futur cap al món de les tecnologies interactives i els videojocs.

Aprenem fent!

T’oferim uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè puguis aprendre de forma pràctica. Faràs recerca sobre situacions reals, et documentaràs, reflexionaràs en equip col·laboratiu, compartiràs i integraràs continguts i donaràs forma al teu talent. En aquest batxillerat en Ciències i Tecnologia, a la matèria Projecte NTI: Continguts i Entorns Digitals Interactius, guanyaràs competències tecnològiques i, per exemple, aprendràs a dissenyar un videojoc.

Ets una persona creativa i apassionada de les noves tecnologies?

Si t’interessa comprendre el funcionament dels equipaments tecnològics, vols posar en marxa un robot o programar un videojoc, aquest és el teu camí!

Descobreix els nostres alumnes_

Kevin Eljarrat
“La meva ambició és arribar a ser un expert en seguretat informàtica”

Entrevista a Kevin Eljarrat, exalumne i estudiant de segon curs d’Enginyeria informàtica a La Salle Campus Barcelona.

Un itinerari adaptat

a les teves inquietuds 

Cursaràs un conjunt de matèries orientades de treballar competències pròpies d’aquest batxillerat; les matèries de modalitat, les matèries específiques i el treball de recerca. A més, el currículum de batxillerat consta d’una part obligatòria: les matèries comunes i la matèria comuna d’opció.

Vols saber més?

Potenciaràs l’observació_

I podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Noves Tecnologies Interactives: Developer de videojocs, Artista de videojocs, Producció de continguts digitals, Multimèdia, Enginyeria, Arquitectura…

Entrevista a Òscar Garcia, director acadèmic d’ENTI-UB

– “La gent no sap què és fer un videojoc; sap jugar, però no és el mateix”

Òscar Garcia Pañella ens parla en aquesta entrevista de l’ampli ventall professional en el camp dels videojocs, del perfil de l’alumne que cursa aquests estudis i de les tendències en aquest sector.

Tenim altres opcions per a tu_

Ciències de la salut

Empresa i màrqueting

Comunicació i periodisme

Arts escèniques

Necessites més informació_

Utilitza aquest formulari si vols informació addicional del nostre centre o per sol·licitar una visita i conèixer-nos.T’esperem!