Batxillerat en Ciències i TecnologiaBatxillerat Granés – Escola especialitzada en Batxillerat

Batxillerat en Ciències i Tecnologia

T’agrada el món de les Tecnologies? Vols aprofundir en l’Electrònica? Fer-ho de forma pràctica? Et proposem un repte real, perquè generis preguntes i donis resposta a les teves inquietuds.

A prop de la universitat
Realitzaràs pràctiques a universitats de prestigi relacionades amb les teves preferències. D’aquesta manera, podràs conèixer de ben a prop el món de les Noves Tecnologies Interactives.
Amb la participació d’ENTI-UB

Granés Batxillerat col·labora amb la prestigiosa ENTI-UB per oferir-te el primer Batxillerat especialitzat en Noves Tecnologies Interactives de Catalunya.
El sector de les Noves Tecnologies és una aposta de futur on Barcelona és una ciutat puntera d’aquesta indústria.
Ambdós centres sumen forces per tal d’aconseguir una millor i més específica preparació d’aquells alumnes que desitgin encaminar el seu futur cap el món de les tecnologies interactives i els videojocs.
Quines matèries estudiaré?

Cursaràs un conjunt de matèries orientades a treballar les competències pròpies d’aquest batxillerat: les matèries de modalitat, les matèries específiques i el treball de recerca. A més, el currículum de batxillerat consta d’una part obligatòria: les matèries comunes i la matèria comuna d’opció. Mira quines matèries estudiaràs aquí!
Aprenem fent!

Construïm junts el teu coneixement en Noves Tecnologies. Amb l’aprenentatge basat en projectes, assoliràs el teu repte! En aquest batxillerat fem recerca sobre situacions reals perquè puguis aprofundir en allò que t’apassiona. Activa les teves competències,documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts, i aprèn a avaluar el teu treball més enllà de la qualificació.
Descobreix els nostres alumnes

Maria Garcia investiga un dispositiu per augmentar la seguretat viària

La Maria Garcia estudia actualment el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials a l’ETSEIB (UPC). Però durant el seu pas per la Granés, com a estudiant del Batxillerat Tecnològic, va treballar en un interessant Treball de Recerca que tenia com a objectiu principal l’aument de la seguretat viària. […]
¿Què puc estudiar triant aquest batxillerat?

En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, l’anàlisi, la cerca, el raonament lògic abstracte… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Noves Tecnologies Interactives (Videojocs Developer, Videojocs Artist, producció de continguts digitals, multimèdia…), així com l’Enginyeria, l’Arquitectura…

Coneix molt més amb les nostres entrevistes a professionals de les Noves Tecnologies Interactives:

Òscar Garcia: “La gent no sap què és fer un videojoc; sap jugar, però no és el mateix”

Òscar Garcia Pañella, director acadèmic a ENTI, ens parla en aquesta entrevista de l’ampli ventall professional en el camp dels videojocs, del perfil d’alumne que cursa aquests estudis i de les tendències en aquest sector. […]
Quins altres batxillerats puc cursar?

A continuació pots veure els altres itineraris de Batxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top