Batxillerat en Ciències i Tecnologia

Ets una persona creativa i apassionada de les tecnologies? T’interessa comprendre el funcionament dels enginys i els equipaments tecnològics? Si tens debilitat per l’experimentació i el raonament lògic, el batxillerat tecnològic és el teu batxillerat!

Dins de la modalitat de Batxillerat Científic i Tecnològic, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en les Noves Tecnologies Interactives.

Amb la participació d’ENTI-UB

Granés Batxillerat col·labora amb la prestigiosa ENTI-UB per oferir-te el primer Batxillerat especialitzat en Noves Tecnologies Interactives de Catalunya.

Aquest batxillerat que s’imparteix a Granés Batxillerat és una innovadora aposta pel futur en aquest camp d’activitat, amb Barcelona com a ciutat puntera d’aquesta indústria.

Ambdós centres sumen forces per tal d’aconseguir una més bona i específica preparació d’aquells alumnes que desitgin encaminar el seu futur cap el món de les tecnologies interactives i els videojocs.

El cas pràctic

A matèries com la de Noves Tecnologies adquiriràs competències tecnològiques i, per exemple, aprendràs a muntar i programar un robot.

Orientació Universitària

Òscar Garcia: “La gent no sap què és fer un videojoc; sap jugar, però no és el mateix”

Òscar Garcia Pañella, director acadèmic a ENTI, ens parla en aquesta entrevista de l’ampli ventall professional en el camp dels videojocs, del perfil d’alumne que cursa aquests estudis i de les tendències en aquest sector. […]

Descobreix els nostres alumnes

Maria Garcia investiga un dispositiu per augmentar la seguretat viària

La Maria Garcia estudia actualment el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials a l’ETSEIB (UPC). Però durant el seu pas per la Granés, com a estudiant del Batxillerat Tecnològic, va treballar en un interessant Treball de Recerca que tenia com a objectiu principal l’aument de la seguretat viària. […]

Què puc estudiar triant aquest itinerari?

En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, l’anàlisi, la cerca, el raonament lògic abstracte… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Noves Tecnologies Interactives (Videojocs Developer, Videojocs Artist, producció de continguts digitals, multimèdia…), així com l’Enginyeria, l’Arquitectura…

Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions

Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

Consulta els resultats

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top