Batxillerat en Ciències i Tecnologia

T’agrada el món de les Tecnologies? Vols aprofundir en l’Electrònica? Fer-ho de forma pràctica? Et proposem un repte real, perquè generis preguntes i donis resposta a les teves inquietuds.

A prop de la universitat
Realitzaràs pràctiques a universitats de prestigi relacionades amb les teves preferències. D’aquesta manera, podràs conèixer de ben a prop el món de les Noves Tecnologies Interactives.
Experiències #joestudioacasa 

 

 

“Mai és el mateix tenir els alumnes a l’aula que darrere una pantalla”

Marta Porter, Coordinadora Pedagògica de Granés Batxillerat, ens parla dels reptes que ha suposat per als professors la nova modalitat d’ensenyament a distància i de com s’han adaptat els alumnes per tal de continuar amb les classes.[…]
Amb la participació d’ENTI-UB 
Granés Batxillerat col·labora amb la prestigiosa ENTI-UB per oferir-te el primer Batxillerat especialitzat en Noves Tecnologies Interactives de Catalunya.
El sector de les Noves Tecnologies és una aposta de futur on Barcelona és una ciutat puntera d’aquesta indústria.
Ambdós centres sumen forces per tal d’aconseguir una millor i més específica preparació d’aquells alumnes que desitgin encaminar el seu futur cap el món de les tecnologies interactives i els videojocs.
Quines matèries estudiaré? 
Cursaràs un conjunt de matèries orientades a treballar les competències pròpies d’aquest batxillerat: les matèries de modalitat, les matèries específiques i el treball de recerca. A més, el currículum de batxillerat consta d’una part obligatòria: les matèries comunes i la matèria comuna d’opció. Mira quines matèries estudiaràs aquí!
Aprenem fent! 
Construïm junts el teu coneixement en Noves Tecnologies. Amb l’aprenentatge basat en projectes, assoliràs el teu repte! En aquest batxillerat fem recerca sobre situacions reals perquè puguis aprofundir en allò que t’apassiona. Activa les teves competències,documenta’t i reflexiona en equip, comparteix i integra continguts, i aprèn a avaluar el teu treball més enllà de la qualificació.
¿Què puc estudiar triant aquest batxillerat? 
En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, l’anàlisi, la cerca, el raonament lògic abstracte… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Noves Tecnologies Interactives (Videojocs Developer, Videojocs Artist, producció de continguts digitals, multimèdia…), així com l’Enginyeria, l’Arquitectura… 

 

Coneix molt més amb les nostres entrevistes a professionals de les Noves Tecnologies Interactives:

 

“La gent no sap què és fer un videojoc; sap jugar, però no és el mateix”

Òscar Garcia Pañella, director acadèmic a ENTI, ens parla en aquesta entrevista de l’ampli ventall professional en el camp dels videojocs, del perfil d’alumne que cursa aquests estudis i de les tendències en aquest sector. […]
Quins altres batxillerats puc cursar? 
A continuació pots veure els altres itineraris de atxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés 
Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són: 

 

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació 
Si necessites més informació o vols que contactem amb tu per a oferir-te una sessió personalitzada per videoconferència, completa les dades d’aquest formulari:

Enquesta a les famílies
 

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.

✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top