Batxillerat en Ciències i Tecnologia

Ets una persona creativa i apassionada de les tecnologies? T’interessa comprendre el funcionament dels enginys i els equipaments tecnològics? Si tens debilitat per l’experimentació i el raonament lògic, aquest és el teu batxillerat!

Dins de la modalitat de Batxillerat Científic i Tecnològic, a Granés Batxillerat podràs desenvolupar les teves competències, en un itinerari formatiu adaptat a les teves inquietuds en les Noves Tecnologies Interactives.
Amb la participació d’ENTI-UB

Granés Batxillerat col·labora amb la prestigiosa ENTI-UB per oferir-te el primer Batxillerat especialitzat en Noves Tecnologies Interactives de Catalunya.
Aquest batxillerat que s’imparteix a Granés Batxillerat és una innovadora aposta pel futur en aquest camp d’activitat, amb Barcelona com a ciutat puntera d’aquesta indústria.

Ambdós centres sumen forces per tal d’aconseguir una més bona i específica preparació d’aquells alumnes que desitgin encaminar el seu futur cap el món de les tecnologies interactives i els videojocs.

El cas pràctic

A matèries com la de Ciència i Tecnologia Aplicada adquiriràs competències tecnològiques i, per exemple, aprendràs a muntar i programar un robot.
Orientació Universitària

Òscar Garcia: “La gent no sap què és fer un videojoc; sap jugar, però no és el mateix”

Òscar Garcia Pañella, director acadèmic a ENTI, ens parla en aquesta entrevista de l’ampli ventall professional en el camp dels videojocs, del perfil d’alumne que cursa aquests estudis i de les tendències en aquest sector. […]

Descobreix els nostres alumnes

Lipdub de Granés Batxillerat

Aquest projecte ha consistit en un exercici col·lectiu de tots els alumnes del centre, emmarcat en la matèria de Cultura Audiovisual. Un dels objectius del mateix ha estat aconseguir que un grup nombrós d’alumnes aprengui a treballar en equip, tot gestionant la producció i organització del lipdub, la seva realització i edició. […]

Què puc estudiar triant aquest itinerari?

En aquest batxillerat potenciaràs l’observació, l’anàlisi, la cerca, el raonament lògic abstracte… i podràs accedir a estudis superiors relacionats amb les Noves Tecnologies Interactives (Videojocs Developer, Videojocs Artist, producció de continguts digitals, multimèdia…), així com l’Enginyeria, l’Arquitectura…
Quins altres batxillerats puc cursar?

A continuació pots veure els altres itineraris de Batxillerat que tenim a la teva disposició.
Essència Granés

Els trets distintius de la nostra escola i que més valoren els nostres alumnes són:

  • Tracte personalitzat i proper
  • Professors amb experiència amb alumnes preuniversitaris
  • Itineraris especialitzats perquè estudiïs allò que et motiva
  • Seguiment constant durant el curs amb 8 avaluacions
Sol·licita informació

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació completa les dades del formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.

Enquesta a les famílies

Un 96% de les famílies de la nostra escola considera que la metodologia de les 8 avaluacions ajuda als seus fills a organitzar els seus estudis, i un 91% d’elles creu també que l’escola aconsegueix atendre les necessitats individuals dels alumnes. Aquests són alguns dels resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada a les famílies aquest últim curs.


✉️ Sol·licita'ns una visita i t'informem!
Top