Omet al contingut

“El Matí i la Mare que el va Parir” es cola a les classes de la Granés

El Matí i la Mare que el va Parir es cola a les classes de Granés Batxillerat

El Carles Pérez i l’Aina Ustrell, del programa El Matí i la Mare que el va Parir de Ràdio Flaixbac, ens van visitar el passat dijous en el marc de la iniciativa Arquitectura a les Aules, dins la Setmana d’Arquitectura 2019.

El popular periodista, líder del programa matinal de l’emissora, va venir a conèixer el nostre batxillerat per projectes i, per fer-ho, va irrompre en algunes de les classes per veure les diverses activitats que realitzaven els nostres estudiants.

Així doncs, es va colar en la presentació de l’exitosa jornada d’Arquitectura a les Aules, on va poder parlar amb el professor Dani Jané. Més tard, va entrar al gimnàs on els alumnes d’Arts Escèniques de 1r de batxillerat estaven realitzant exercicis d’escalfament treballant diferents estats emocionals, sota l’atenta mirada de la seva professora Mireia Gubianas.


Carles Pérez també va quedar molt sorprès de l’enginy dels nostres alumnes de l’itinerari en Noves Tecnologies Interactives, que s’imparteix amb ENTI-UB. Els estudiants li van explicar en què consistien els robots que havien creat.

L’última parada que van fer el Carles i l’Aina durant la seva visita a la nostra escola va ser a la classe de Comunicació i Periodisme. Allà els alumnes van poder explicar-los en què consistiran els blogs que estan realitzant cadascun d’ells, dins del seu segon projecte de curs. Els nostres estudiants també van voler immortalitzar la visita fent-se una foto amb el conegut presentador.

Si voleu veure tot el que va donar de si aquesta visita no us perdeu aquest vídeo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Engeguem el curs 2023-2024