Skip to content

Preparant el nou curs

Preparant el nou curs

Aquest mes de juliol, Granés Batxillerat segueix treballant per preparar el pròxim curs 2020-21. Com és habitual, l’estiu és un bon moment per fer millores a les nostres instal·lacions, per adaptar els espais a les noves formes de treball, però també, aquest any, per garantir totes les condicions de seguretat sanitària derivades de la Covid-19. En aquesta línia, a més de les mesures de protecció higièniques, també s’està treballant en la millora de la connectivitat que permetrà als alumnes connectar-se de forma més eficaç davant dels diferents escenaris que ens puguem trobar durant el nou curs.

També, sens dubte, és el moment per planificar: el nou calendari escolar, els nous horaris, les noves activitats i sortides…. i valorar també el que s’ha fet fins ara i el que encara es pot millorar.

Aquests darrers dies, a més, els professors ja han pogut pensar en els nous projectes que desenvoluparan al llarg del curs als diferents itineraris.

Com sabeu, a Granés Batxillerat us oferim uns batxillerats basats en el treball per projectes perquè pugueu aprendre de forma pràctica i activar tot el vostre talent!

  • Fent recerca sobre situacions reals
  • Documentant-vos i reflexionant en equip
  • Compartint i integrant continguts
  • Avaluant el vostre treball

Aquest darrer curs, per exemple, els nostres alumnes de Comunicació i Periodisme van poder treballar en la creació dels seus propis blogs, mentre que els de l’itinerari de Ciències de la Salut van realitzar una investigació i van recaptar diners per a la investigació de la fibrosi quística.

Els alumnes de Noves Tecnologies Interactives van poder crear els seus propis videojocs, mentre que la creació d’un pla d’empresa va ser el projecte de curs dels alumnes d’Empresa i Màrqueting. Malauradament, l’alerta sanitària generada per la Covid-19 va impedir als alumnes d’Arts Escèniques presentar el seu musical, tot i que al llarg del curs han sigut diverses les ocasions en les quals han pogut mostrar tot el seu talent.

El pròxim 14 de setembre començarà un nou curs i podreu conèixer quins projectes desenvolupareu.

Preparats per aprendre fent?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descobreix l'últim post del nostre blog 👉 Presentació de videojocs de 1r